Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és még szűz. Megismertem az interneten egy pasit aki mondjuk külsőre jól is néz ki, de ő azt akarja hogy meztelenül orálozzak neki, de ő nem tudja viszonozni. Én belemennék de utána félek hogy bűntudatom lenne ezért húzom halasztom a dolgot. Mi lenne a legokosabb ebben a helyzetben?
2018. júl. 3. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja vagy nem akarja viszonozni?
2018. júl. 3. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"de ő nem tudja viszonozni"

Azon kéne, gondolkodni, hogy miért nem tudja viszonozni.

Fel kell tenni a kérdést: Lehet nem akarja?

2018. júl. 3. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Hát elég érdekes 27- ig őrizted a szűz hártyád.. Most meg lesz@pnál egy idegent akivel interneten ismerkedaz... Több sebből vérzik ez a dolog.. Akkor már jobban járnál ha keresnel valami olaj mágnás arabot..
2018. júl. 3. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3. Te is jobban járnál, ha olvasnál kategóriát. :D
2018. júl. 3. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyannal kellene összejönnöd, akivel egy hullámhosszon vagy testileg, lelkileg. Azaz érzitek egymás "vibrálását".
2018. júl. 3. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem tudja viszonozni!? Tán be van varrva a szája? Ugyan már, csak egy önző farok! Bele ne menj, főleg ha ennyire bizonytalan vagy!
2018. júl. 3. 22:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt is mondta hogy közben szeretne kamerázni!
2018. júl. 3. 23:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg pláne hanyagold! Mi van, ha felteszi a netre? Ha már így áll hozzád, akkor én nem bíznék meg benne!
2018. júl. 4. 00:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a bűntudattól kéne félned elsősorban.

1.Neked ez lenne az első, míg neki csak egy sokadik beteljesült szexuális fantázia.

2. Bár nem derül ki, de idősebbnek tűnik nálad a pasi a leírásból ezt érzem, tudom sokaknál nem szempont, meg nem is ettől függ, de én tuti tartanék a nemibetegségektől.

3. Ez a kamerázós, nem tudom viszonozni dolog ez annyira szánalmas, ne dőlj már be neki.

Én kicsit azt érzem, illetve gondolom, hogy a korod miatt meg szeretnél fogni egy jó lehetőséget. És találtál egy pasit akiről azt hiszed, hogy sokkal jobb nálad és ezért belemennél még egy ilyen előnytelen szar helyzetbe is, csak jöjjön össze.

Nem ismerlek, lehet egész életedben csak a szexet szeretnéd hajszolni (bár akkor már elvesztetted volna a szüzességed szerintem), de ha nem így van, akkor ne menj bele, csakhogy túllegyél az elsőn.

Keress egy normális korodbeli srácot, aki hasonlóan tapasztalatlan vagy egy picit tapasztaltabb és vele fedezzétek fel a dolgot.

Ne legyél valami idősebb perverz sokadik játékszere, legyen már tartásod.

2018. júl. 4. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!