Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
"de ő nem tudja viszonozni"
Azon kéne, gondolkodni, hogy miért nem tudja viszonozni.
Fel kell tenni a kérdést: Lehet nem akarja?
Szerintem nem a bűntudattól kéne félned elsősorban.
1.Neked ez lenne az első, míg neki csak egy sokadik beteljesült szexuális fantázia.
2. Bár nem derül ki, de idősebbnek tűnik nálad a pasi a leírásból ezt érzem, tudom sokaknál nem szempont, meg nem is ettől függ, de én tuti tartanék a nemibetegségektől.
3. Ez a kamerázós, nem tudom viszonozni dolog ez annyira szánalmas, ne dőlj már be neki.
Én kicsit azt érzem, illetve gondolom, hogy a korod miatt meg szeretnél fogni egy jó lehetőséget. És találtál egy pasit akiről azt hiszed, hogy sokkal jobb nálad és ezért belemennél még egy ilyen előnytelen szar helyzetbe is, csak jöjjön össze.
Nem ismerlek, lehet egész életedben csak a szexet szeretnéd hajszolni (bár akkor már elvesztetted volna a szüzességed szerintem), de ha nem így van, akkor ne menj bele, csakhogy túllegyél az elsőn.
Keress egy normális korodbeli srácot, aki hasonlóan tapasztalatlan vagy egy picit tapasztaltabb és vele fedezzétek fel a dolgot.
Ne legyél valami idősebb perverz sokadik játékszere, legyen már tartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!