Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mit kéne csinálnom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne csinálnom ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Pár hónapja együtt voltam egy sráccal, ő egyetemista volt már akkor, én még középsulis, és emiatt voltak kisebb nézeteltéréseink, de mindig meg tudtuk beszélni őket. A szakítás után haverok maradtunk, mert igazából csak az volt a gond, hogy kihűlt a kapcsolat, senki nem volt mérges senkire.

Azóta már mindketten összejöttünk mással, de ő pár napja szakított a párjával, én meg annak ellenére, hogy nagyon szeretem a párom, kezdem úgy érezni, hogy csak púp a hátamon.

Tegnap az exemmel elkezdtünk dumálni, és szóba hoztuk a régi szép időket, hogy a mostani párjainkhoz (neki legalábbis már csak a volt-párja) képest mi mennyivel nyugisabbak voltunk egymás szemszögéből, és már szinte majdnem ott tartottunk, hogy újra meg kéne próbálni, csak aztán témát váltott. Ráadásul már nincsenek nézeteltéréseink a gimi vs egyetem miatt, mert azóta már én is egyetemista lettem.

Szerintetek most mit kéne csinálnom?

2017. dec. 26. 01:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kit szeretsz jobban? A mostani párod vagy őt? Nekem a kérdésből úgy jött le, hogy őt, és ha most nem próbáljátok meg akár életed végéig is üldözhet ez a tudat. Plusz úgy tűnik mintha neked ő lenne az ilyen első nagy szerelmed, őket meg különösen nehéz elengedni.
2017. dec. 26. 01:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Az exem iránt most nem érzek semmit, viszont jó visszagondolni arra, amikor együtt voltunk.

Az első szerelmem viszont nem ő, az még előtte volt.

De azért ment a zöld :)

2017. dec. 26. 01:35
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

Micsoda egy felszínes ribi vagy... már bocsánat. Legalább ne verted volna át szerencsétlen mostani párodat azzal, hogy szereted, miközben csak "ha ló nincs, jó a szamár is".

"már nincsenek nézeteltéréseink a gimi vs egyetem miatt, mert azóta már én is egyetemista lettem"

Hadd ne mondjak erről véleményt. Szép kis emberek lehettek, ha ez okozott feloldhatatlan nézeteltérést.

2017. dec. 26. 01:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szereted a párod.
2017. dec. 26. 01:47
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Upsz, bameg, rossz az alkategória, nem figyeltem... :D
2017. dec. 26. 02:02
 6/11 A kérdező kommentje:
#3 De, nagyon szeretem a páromat. Csak szinte már birtokolni akar engem olyan szinten, hogy alig akar elengedni a barátaimmal szórakozni. Van, hogy azon kiakad, hogy összeülünk tanulni. De mindezek ellenére még mindig nagyon szeretem.
2017. dec. 26. 02:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most felkavart téged, egy hírtelen jött nosztalgia.

Az lenne a legjobb, ha még egy kis időt adnák magadnak, hogy átgondold, és ne egy hírtelen fellángolásból akarj döntést hozni.

2017. dec. 26. 03:02
 8/11 A kérdező kommentje:

Az eszembe se jutott, hogy most hirtelen döntsek :)

Mindig is sok időt hagytam a döntésekre, hogy át tudjam gondolni, de ehhez most nem tudom, hogy hogyan álljak :/

2017. dec. 26. 03:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Halgass a szívedre :)
2017. dec. 26. 08:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan a gimi vs. egyetem állt közétek, és ezért szakítottál az előző pároddal? Ettől eldobtam magam. Ha ez így igaz, akkor maradj a jelenlegi párodnál. Az exeddel ismét csak szakítanál egy hasonlóan piti probléma miatt. Ha másért nem, akkor, mert nem egy karra jártok, vagy ami még "rosszabb", nem egy egyetemre.
2017. dec. 26. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!