Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok kemény, durva börtönös sztorikat, amiket hallottatok?
Figyelt kérdés
Természetesen meleg témájúakra gondolok2018. jún. 29. 14:09
1/10 anonim válasza:
Engem molesztálni akartak egyszer szét repítettem a száját mindnek hát mit képzelnek ezek magukról!
2/10 anonim válasza:
Tudod milyen a kőkemény bőrtönszex?
-téglával szájba
:D
3/10 anonim válasza:
Bemegy a delikvens, mint Rómeó, aztán kijön, mint Júlia.
4/10 anonim válasza:
Bátyám börtönőr, tudnék mesélni. De azt innen törölnék. :D
5/10 anonim válasza:
A börtönben az őr sorba állítja a rabokat, és így szól:
Akinek van otthon felesége álljon jobbra, aki nincs az balra!
Mindenki elhelyezkedik, csak egy rab marad a helyén, aki kicsit habozik majd azt kérdezi: "És aki meleg, az hova álljon?"
Mire a börtönőr: "Szorosan mögém!"
6/10 anonim válasza:
Passzív biszexuálisként én jól éreztem magam...
7/10 anonim válasza:
hát,ha belegondolunk hogy írtak személyes tapasztalatot is,és kétlem h mindanyiójuk őr lenne,akár azt is leírhatnák hogy miért kerültek be
8/10 anonim válasza:
Haver pár éve szabadult. Mesélte hogy bevittek hozzájuk egy idióta 20-as éveiben járó figurát, aki drogelvonási tünetek miatt őrjöngőtt. A smasszerek lefogták, majd a börtöndokihoz vitték aki valami injekcióval kiütötte szegényt majd mivel nem volt szabad magánzárka, ezért a Cellatársaihoz rakták be az ágyára,ahol ő még friss húsnak számított. Az ügyben eljárás is indult, mivel a srác végbélnyílása rendesen sérült és orvosi beavatkozásra volt szükség. Sajnos nem írhatom le hogy ez melyik börtönben történt.
9/10 anonim válasza:
A legjobb szex a meglepetésszex, pláne ha egy börtönben történik veled😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!