Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinálja ezt velem ha azt mondja hogy a fiukat szereti?
Figyelt kérdés
Van egy baratom aki nemreg elmondta nekem, hogy meleg. Termeszetesen ezt teljesen elfogadtam, csak nem tudom elhinni. Eleg kozeli kapcsolatban allunk egymassal, miota elmondta talan meg kozelebb is kerultunk, hiszen ugy voltam vele, hogy fiu es lany kozott nem lehet baratsag, de ez esetben ugye ez mas. Viszont egyre tobbet olelget, bokol es van amikor puszit is ad nekem az arcomra. Ezeket egyszeruen nem tudom hova tenni. Most akkor homoszexualis, bisex vagy hetero?
18l
2018. jún. 29. 02:11
1/7 anonim 

válasza:

Most már kényelmesen érzi magát melletted hogy tudja hogy a fiúkat szereted és elvileg tudod hogy nem lesz köztetek semmi. Ha úgy csinálta volna ha nem tudod hogy meleg akkor félreérthetted volna, de most ő azt hiszi hogy nem érted félre és csak szeretne jó és közvetlen meleg barát.
2/7 anonim 

válasza:

A csaj barinők nem szokták egymást ölelgetni, puszilgatni, bókolni?
3/7 anonim 

válasza:

Van egy meleg kollégám. Az is végigölelgeti az összes kolléganőjét.
4/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy egy buliban mikor reszeg volt megcsokolt. Es ugy vagyok vele hogy ez nem fer bele a baratsagba. Foleg nem ha meleg.?
2018. jún. 29. 16:00
5/7 anonim 

válasza:

egy részegnél sokminden belefér. már ha tudja kit csókolt meg...
6/7 anonim 

válasza:

Lehet bármi, de szeretethiányos, vagy szeretett-hiányos; tehát lehet még olyan is , hogy túl sok szeretet van benne, és nem nagyon tudja másnak odaadni. Tehát lehet homo-hetero-bi; bármelyik lehet szerintem. Meg lehet olyan , hogy esetleg ő nem szereti saját magát, talán az a szeretethiányhoz kapcsolódik; de itt talán az van , hogy felgyülemlett irántad benne egy csomó szeretet; és neked is szeretné odaadni, v rajong érted. V azért kamuzza, hogy teljesen meleg, hogy hagyjad neki, hogy hadd pusziljon. Vagy lehet az is, hogy még ő sem tudja eldönteni , h hova sorolja be magát. Lehet, h tetszel neki, de az is lehet, hogy nem; de ha meg őszintén mondta, hogy meleg viszont te meg egyértelműen lázba hozod, mint nő, hát akkor meg biszex, vagy esetleg rosszul veszed le a jeleket; vagy ő adja rosszul, ő megy túl messzire, nem húzza meg a határt, de az is lehet, hogy nem ment túl messzire; mert téged nem zavar ha puszilgat össze-vissza. De amúgy szerintem simán lehet, hogy kamuzik a beállítódásáról; de még az is , hogy nem. Lehet, hogy csak simán pl testvérként szeret; de még az is lehet, hogy beléd van habarodva, de tudja, hogy úgy sem kaphat meg; meg nem akarja hazavágni legalább a már létező barátságotokat ezzel; és akkor így csakpuszilgatásnál nem megy tovább, de amúgy odavan érted. Szóval ez bármi lehet.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2018. jún. 29. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!