Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vonzódunk egymáshoz az edzőmme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódunk egymáshoz az edzőmmel, de hagyjam ezt nem beteljesedni?

Figyelt kérdés

Én 29 vagyok, ő meg valahol 40-45 között. Németországban lakom egy kisvárosban.

Egyetlen edzőterem van itt, szóval máshová nem nagyon tudok járni, amúgy is aláírtam egy kétéves szerződést.

A stúdió egy család tulajdonában áll. És David (az edző) a tulaj lányának a férje. Van két gyerekük is, az egyik kisbaba (a felesége, Tanja szintén edző, de most baby pausén van).

Az egész azzal kezdődött tavaly május-június környékén, amikor megkötöttem a szerződést Daviddal, hogy szépen mosolygott. Itt nem tűnt föl semmi. Aztán néha, amikor ő állt a pult mögött, akkor csak bámult. Aztán összetalálkoztunk a vécén valamikor tavaly nyáron, zavarba jött és kínjában odahugyozott a piszoár mellé.

Andreas, egy idősebb tréner tanácsolta, hogy Muskelbau mellett kezdjek el járni body toning edzésekre is (ez amolyan aerobik-szerűség férfiaknak, nehezebb gyakszikkal). Eleinte ez Andreas meg Micha tartotta, de Micha elment máshová dolgozni és David jött a helyére.

És az edzéseken megtapogatott néha. Aztán decemberben lesmárolt. Azóta nem történt semmi, csak taperol néha, köszönünk egymásnak, néha zavarba jövök, elkapom a tekintetem, ha ott van. A helyben szerzett barátnőimnek (zumbára is járok) egyből leesett, hogy tetszik nekem David, nekik elmondtam, hogy meleg vagyok.

Nekem még életemben nem volt ilyen spontán és viszonzott vonzalmam senki felé, ilyen még nem történt velem egyszer sem. Meleg közösségi helyeken ismerkedtem eddig vagy az interneten.

Ha meglátom, elkezdenek repkedni a lepkék a gyomromban. És érzem, hogy a vonzalmamat ő is viszonozná. Az év eleje óta szenvedek, ha meglátom. Ráadásul olykor szoktam vele álmodni is. Mellesleg vannak "kapcsolataim" másokkal is: van egy francia fickó, akivel szeretjük egymást, aztán ott van Daniel és Marco is (ők melegek), viszont ők nyitott párkapcsolatban élnek és hiába "kedveljük" egymást, nem lesz ezekből párkapcsolat sose.

Viszont:

én buzzancs vagyok, Davud nem, neki van családja, a lelkiismeretemre meg nem fér rá, hogy valaki velem csaljon meg valakit, sőt akármit összeszedhetek, aztán rátapaszthatom (chlamydia, gonorrhea, szifilisz és egyéb finomságok). Ráadásul a David húga, aki szintén a stúdióban dolgozik, az egyik barátnőm.

2018. jún. 27. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Hát amellett, hogy együtt tudok érezni veled, kissé idétlen vagy, és kissé gáz, hogy mindezt így nevekkel leírtad.

Igazából a legfontosabb az lenne, hogy eldöntsd te mit akarsz, mert most leginkább az süt a kérdésedből, hogy fogalmad sincs.

Össze vissza kavarsz, ha tényleg ennyire bejöttök egymásnak, akkor lehet, hogy jobban meg kéne becsülnöd ezt a kapcsolatot, és megpróbálni kialakítani valami komolyabbat.

Természetesen értem, hogy ő foglalt, de a jelen sztorit olvasva, könnyen lehet, hogy csak idő kérdése lenne és találna mást akiért elhagyná a feleségét.

De persze érdemes minden tekintetben óvatosnak lenni, aztán ha nem megy, akkor inkább megszakítani vele a kapcsolatot minden téren, mert ez így nevetséges.

2018. jún. 27. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan voltam mint te, én hagytam beteljesedni a dolgot! 18 éves voltam akkor, az edzőm pedig 40. Szinte szikrázott a levegő köztünk, de sokáig nem történt semmi, míg egy nap a már már éjszakába nyúló edzés után utánam jött a tusolóba. Végig néztem ahogy ő is pucérra vetkőzött majd beállt a szemközti tus alá, akkora persze teljes merevedésem lett a látványtól! Most vagy soha, gondoltam egyet és átmentem hozzá és életem egyik legemlékezetesebb szeretkezését éltem át ott és akkor...
2018. jún. 28. 07:47
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Az edződnek te csak egy vagy a sok közül.
2018. jún. 28. 11:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért nem volt még fiúval. :P Neki is teljesen új, hogy egy férfi iránt érez vonzalmat, pedig a konditerembe jobbnál jobb faszik járnak.
2018. jún. 28. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Honnan tudod hogy még nem volt másik férfival előtted?

2. Egyszer élsz. Dugjatok. Ha meg félsz a betegségektől akkor mond hogy húzzon gumit.

2018. jún. 28. 18:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy mondta. Én bszok sok emberrel, én féltem őt :)
2018. jún. 28. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

tornász koromban én is összejöttem az eddzőmmel

Neki is volt neje kisfia

2 évig kavartunk de jó volt

2018. júl. 7. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne neked legyen lelkiismeret furdalásod, hogy veled megcsalja a feleségét. Ez legyen az ő gondja. A tied meg az, hogy szinte válogatás nélkül lefekszel bárkivel. Ha összejöttök, akkor, ha már annyira aggodsz a családjáért, annyit tegyél meg, hogy gumi nélkül nem dugod meg.
2018. júl. 8. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!