Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok, ti undorodtok a nőktől szexuálisan?
Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 12:36
11/13 anonim válasza:
De egy hetero férfit azért nem izgat fel egy másik férfi, mert az is férfi, és ugyan olyan mint ő. A melegeknél ez hogy megy? Azért nem mozgatja meg őket egy nő, mert náluk az a gond, hogy nem olyanok mint ők?
12/13 anonim válasza:
Nem, ez az elmelet nem stimmel. Egy hetero ferfinek azert tetszik egy no, mert no. Nem azert, mert a ferfiak ugyanolyanok... egy melegnek meg a ferfiak tetszenek, ennyi. Nem lehet ebbe tobbet belemagyarazni. Nincs logikai kapcsolat a ketto kozott. Azt sem lehet megmagyarazni, hogy valakinek miert a kek szemu vagy a barna szemu tetszik.
13/13 anonim válasza:
Én még mikor nem vallottam be saját magamnak, hogy meleg vagyok, pár hónapig együtt voltam egy csajjal. Nem sürgettem a szex dolgot, mert nem izgatott, viszont kb 2 hónap után oda kerültünk.
Amíg szopott kimondottan unatkoztam - bár ez azért volt, mert szarul csinálta. Szexnél pedig csinálhattunk bármit nem akart bekeményedni. Nem izgatott fel.
Nem volt okos csaj, nem rakta össze a dolgot, ráfogtam a fáradtságra, majd egy hét múlva szakítottam vele, mert ekkor lett számomra full egyértelmű, hogy tényleg csak a pasik izgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!