Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miattam hagyta abba az ismerke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miattam hagyta abba az ismerkedést egy HIV+ férfi?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt még 2014-ben már itt laktam Budapesten hónapok óta, akkor láttam valaki ismerkedik meleg ismerkedős oldalon (folyamatosan több hónapig fent volt), egyszer aztán mi is elkezdtünk ismerkedni és találkozni, elsőre csak sétáltunk (és jól sikerült), még azt is feltétleztem, hogy komolyak a szándékai, és emiatt még szimpatikusabb volt.

Aztán egy többedik találkozón már együtt aludtunk, (szex is volt) (védekezés nélkül) (Én ekkor még 19 éves vidéki voltam, aki néhány hónapja élt itt). Az ismerkedésünk megszakadt ezután, nem találkoztunk soha többé.

kb 2 hónap telt el, és akkor ismerkedtem egy tőlem fiatalabb 16 éves sráccal, aki mondta, hogy az exe neve XY volt, és XY volt a foglalkozása (és ekkor direktbe rákérdeztem, hogy nem-e az a személy volt, akiről az előbb meséltem) és mondta hogy de, (milyen kicsi a világ, vagy inkább budapest..stb) és azt mondta, hogy nekik azért ért véget az ismerkedés, mert XY bevallotta, hogy HIV +, ő pedig 4 hét eltelte után negativ eredményt kapott..

Ekkor megijedtem, (azt feltételeztem, hogyha védekezés nélkül szexeltem egy HIV+ személlyel, akkor 100%, hogy átadta), szóval írtam neki egy üzenetet, hogy ,,Legalább ha tudtad magadról, hogy HIV+ vagy, akkor tudhattad volna, hogy mi az amit a szexben lehet, illetve mit nem, ő egyébként 32 éves volt). Tehát konkrétan azt mondtam, hogy engem megfertőzött. És egyrészt az ismerkedést fejezze be, mielőtt mások életeté is tönkreteszi, (és ezzel együtt le is tiltottam) másnap elmentem egy gyorstesztre és kiderült, hogy negatív lett.

Évek teltek el, és azóta sem láttam ismerkedni. (Egyébként egyszer korábban megkérdeztem, hogy hány emberrel feküdt le, ami miatt sikerült ezt a betegséget összeszedni, azt mondta, hogy kb 150..)

Igazából csak azért teszem fel ezt a kérdést, mert némi bűntudatom van, amiatt, hogy abban a tudatban él, hogy egy 19 éves (mostmár 23) éves valakit megfertőzött egy HIV betegséggel, másrészt pedig eddig éreztem magamban a haragot, amiért tudta magáról és a szexbe is belement.

Szerintetek járna neki magyarázat, ennyi év után, vagy már mindegy?

2018. jún. 24. 19:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
(Annyi még kimaradt, hogy amikor a 16 éves személlyel lefeküdt, csak orális szex volt). (Velem több is, ezért feltételeztem, hogy nekem nincs ,,szerencsém'')
2018. jún. 24. 19:38
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Ha amiatt hagyta abba az ismerkedést,mert te megmondtad neki a magadét,akkor te egy hős vagy!! Lehet ezzel nagyon sok más fiút mentettél meg ettől a betegségtől! A fickó pedig ássa is el magát;hogy még mer játszani mások egészségével...
2018. jún. 24. 20:05
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha tudod a telefonszámát ezért simán fel lehet jelenteni
2018. jún. 24. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Ugye tudod ,hogy ha rögtön mész HIV tesztre az még nem biztos eredmeny. 2hét múlva kell menni kb mert sokáig lappang az emberbe nem rögtön te okos!!!
2018. jún. 24. 22:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell emiatt bűntudatot érezned, semmi rosszat nem tettél. Sőt... Ez a nyomoronc (mert sajnos jobbat nem lehet rá mondani) pedig eláshatja magát. Ha tudja magáról, akkor eleve el kéne mondani, nem pedig gumi nélkül szexelni összevissza.
2018. jún. 24. 22:42
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
#4-es, a HIV vírus ablakperiódusa négy hét, nem kettő
2018. jún. 24. 22:59
 7/13 anonim válasza:
84%
Az hogy megfertőződtél-e vagy sem, az inkubációs idő miatt csak kb 3 hónap után derül ki, ennek letelte után van csak értelme HIV-tesztre menni.
2018. jún. 24. 23:09
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem rögtön mentem tesztre, a ,,kb 2 hónap telt el'' részben írtam róla.

A 3 hónapos dologgal nem értek egyet, hogy annyi időt kellene várni. Jelenleg már érzékenyebb technológiát alkalmaznak, ami 99,X%-ban a megfelelő eredményt mutatja 21 nap után is. (Egyébként azóta voltam többször is, már évek teltek el..)

2018. jún. 25. 04:33
 9/13 anonim ***** válasza:
10%
Így jár aki gumi nélkül kefél. Meg is érdemled...
2018. jún. 25. 08:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A gyógyszerrel kezelt hiv-fertőzött általában nem fertőz tovább, mert annyira kevés vírus van a vérében, ettől függetlenül nem volt korrekt az, amit csinált.

Az is lehet, hogy nem miattad tűnt el, hanem egyszerűen más módon ismerkedik vagy elköltözött, vagy kapcsolata lett, én nem pörögnék ezen.

Gondolom neked is tanulságos volt a történet és szerencsére nem lett komolyabb következménye sem. Lehet, hogy az óvszer nélküli szex izgatóan hangzik, de szerintem pár perc élvezet nem ér annyit, hogy a következményeit életed végéig viseld. És itt most nem is feltétlenül az egészségre gondolok, mert manapság már ez egy egész jól kezelhető betegség, hanem a társadalmi stigmára, ami egy ilyen fertőzéssel jár.

2018. jún. 25. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!