Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hátrahúzzátok a fitymátokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hátrahúzzátok a fitymátokat pisilés közben?

Figyelt kérdés

Még gyerekként valaki mondta, hogy így kell(ene) pisilni, hogy ne menjen pisi a fityma alá, én sose csináltam így. Nem is szeretem nagyon húzkodni ha száraz a makkom, akkor nehezebben csúszik hátra.

Szokás ez?

2018. jún. 23. 15:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én mindig hátrahúzom
2018. jún. 23. 15:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokás, de egészségesebb ha úgy pisilsz. Ha nehezen megy hátra a fitymád, feltehetően fitymaszűkületed van. Ha így van, bele sem merek gondolni a makkod egészségi állapotába :(
2018. jún. 23. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is teljesen, de egy picit hátra kell húzni... ugyanis, ha a fityma rajta van a résen, össze-vissza spriccel, irányíthatatlan...
2018. jún. 23. 15:26
 4/13 A kérdező kommentje:

Nincs szűkületem, egyáltalán, ha például előváladékos vagy benyálazom teljesen hátramegy. Meg anélkül is amúgy, csak nem kellemes, ezért nem szoktam.

Amúgy igen, az irányíthatatlanság, lehet utána a padlót törölgetni :D Ha nagyon nem megy akkor huzogatom kicsit, hogy helyreálljon a fityma nyílása.

2018. jún. 23. 15:30
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Ha zavar a fitymád, orvos el tudja távolítani, de felnőtt korban a gyógyulási folyamat iszonyatosan fájdalmas tud lenni...
2018. jún. 23. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen helyzetbe hátrahúzom szinte koppanásig... kivéve ha otthon WC mert bizony én ülve oldom meg, akár tetszik akár nem :D Nem kell irányítani meg jobban is kiürül az ülőhelyzet miatt. Aztán ürítés után vízzel mosom, szabadban ásványvízzel - mindig van nálam :D
2018. jún. 23. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
Egyik kezem cementes, másik földes, azt még bármit fogdossak is? Mit nem lehet irányítani? Dehogy nem lehet! Ma is hugyoztam nem egyszer olyan precízen, hogy voltam olyan kedves, hogy egyik csiga meg toboz se lett olyan, pedig minden tíz centire jut belőlük...
2018. jún. 23. 23:29
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Néha hátrahúzom,de van mikor nem.Mikor milyen kedvem van.Nincs olyan hogy bármelyiket is kellene,ahogy tetszik.Igaz,ha nem húzod hátra több pisi juthat a gatyába,de ez engem pont nem zavar.Még kellemes is.
2018. jún. 24. 10:26
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
mindig hátrahuzom
2018. jún. 24. 15:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
En csak akkor szoktam ha olyan wcébe megyek amit nem akarok szét pisálni
2018. jún. 24. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!