Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek meddig tartott?
Figyelt kérdés
Nem túl régen, vagy 2 hónapja coming outoltam a közelibb barátaimnak, viszont egy olyan jó 2 éve selytem már hogy meleg vagyok. Nektek meddig tartott mire elkezdtetek ismerkedni is, mi vett rá? Eddig nem nagyon próbáltam, és most is amikro alakulna valami kifogásokat keresek2018. jún. 20. 22:58
1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni 18/f
2018. jún. 20. 23:00
2/2 anonim 

válasza:

kb ráismerésemet követően elég hamar,egyszerűen túlzottan rávagyok izgulva a dologra de sokáig elhajszoltam minden srácot mert semmi önbizalmam nem volt a testemmel kapcsolatban(most már akad valamennyi) vagy mert a nemiszervemmel voltak (nem betegségbeli) gondok amik szintén helyre jöttek,így utolsó kikosarazos oknak maradt az,hogy túlzottan félek mindenféle nemi betegségtől és az oralt szeretném a legjobban kipróbálni ezek mellett :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!