Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy férfias meleget miről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfias meleget miről lehet megismerni?

Figyelt kérdés
Irtózom a köztudatban élő nőies melegektől. Viszont így honnan tudjam egy hozzám hasonló férfias melegről, hogy ő is a férfiakat szereti? Lehet így ismerkedni a meleg bárokon és a társkeresőkön kívül?
2018. jún. 20. 09:25
 1/9 anonim válasza:
72%
Kedves első :D Én lány vagyok és semmi bajom a melegekkel nekem is van meleg barátom akinek a párját is imádom :D És nem bukom az idősebbekre ettől :D És mit szólok hozzá? Ő életük azt csinálnak amit akarnak,ha nem tetszik akkor nem kell nézni :D 24/L
2018. jún. 20. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sajnos mashogy nem lehet. 25f
2018. jún. 20. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Ez egy örök probléma... Én is utálom a b-u-z-i-s (bocs, rendesen nem tudtam leírni, mert a gyk trágárnak minősítette...) viselkedést, a páváskodást, a felvonulást, minden ilyesmit. Nagyon nem az én világom egyik se... Ne haragudj, érdemi tanácsot nem tudok adni, mert én se ismerem fel a férfias pasik közül, hogy ki meleg közülük. Bárokba nem járok, az egyik társkeresőn meg nagy ritkán szét szoktam nézni, de elég gyorsan elmegy a kedvem az egésztől, az se az én világom. Szóval üdv a klubban... :D 26/F
2018. jún. 20. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a melegek többsége teljesen olyan, mint a heterók olyan értelemben, hogy nem nőiesek, nem lehet ránézésre megmondani róluk, stb.

Csak azért van ez a tévhit az emberek fejében, hogy a melegek nőiesen néznek ki és nőiesen viselkednek, mert ezekről egyértelműen meg lehet mondani ránézésre is.

Szerintem is csak a társkeresők vannak opciónak vagy esetleg ismerősök ismerősei, ha tudják rólad.

2018. jún. 20. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Na és mit lehet egyértelműen megmondani egy lányos fiúcskáról? Legfeljebb azt, hogy a pszichológiai neme, működése nem férfi, tehát valahol a genderqueer-transgender vonalon található. És nem, nem arra vannak mind kitalálva, hogy a bziknak legyen mibe dugni a micsodájuk. Jelentős hányaduk NEM vonzódik a férfiakhoz, még jelentősebb hányaduk pedig totál aszexuális. Pontosan annyi véleménnyel van a homokosok légyottjáról, minta lemásznál a vízóraaknába, felhoznád a legizmosabb meztelen csigákat, aztán jól a szádba vennéd, és habzanál az örömtől, hogy most neked milyen jó dolgod van...
2018. jún. 20. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
A megoldas: oda megy hozzád és felszed, hajrá ferfias melegek
2018. jún. 20. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet felismerni őket ránézésre, viselkedésre, semmi kirívó vagy szokatlan nincs bennük.

Normál esetben egy meleg nem attól meleg, hogy nőiesen néz ki, hanem hogy a férfiakat szereti. Ezt pedig nem látni kívülről.

2018. jún. 20. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Hát szerintem ne add fel a társkeresőt. Nem lehetetlen megtalálni a párodat. Benne van a pakliban, hogy élőben nagyon nem bejövős (randiztam már olyan afektálós sráccal, akit kinevettem az elején, mert azt hittem, hogy viccből csinálja...), de ha nem adod fel, akkor nagyon jól is elsűlhet.

Aztán egyszer megismered azt, aki után már nem akarsz mást, és tulajdonképpen egy álom válik valóra. Velem így történt. Légy kitartó és nyitott! És ne rakd lejjebb a lécet az egyedüllét miatt, vannak nagyon jóképű, kedves, értelmes, férfias meleg srácok is. És köztük biztos van olyan, akinek a személyisége is passzol hozzád.

2018. jún. 20. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
eléggé ugyanez a bajom :)
2018. jún. 21. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!