Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mindenki álompasit keres vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki álompasit keres vagy csak én érzem így a visszautasítások miatt?

Figyelt kérdés
Egy ideje keresek partnert és folyton kioffolnak. Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj. Nem tartom csúnyának magam se extra szépnek. Ennek ellenére nem találtam normális srácot, de eskü azt érzem, hogy mindenki álomvilágban él, mert olyanok is nemet mondtak, akik tök átlagosak. Szerintetek is így lenne?
2018. jún. 16. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A meglátásod helyes! Én is ezt tapasztalom...

Az átlag alattiak is erősen átlag felettit keresnek, nem tud az ember elég jó lenni...

2018. jún. 16. 13:55
 2/10 Buran ***** válasza:
100%

Én is így érzem. Nem tartom magam csúnyának, de extra pasinak se. Nagyából be tudom lőni magam (szerintem). Ennek ellenére olyanok is visszautasítanak, akik szerintem nemhogy tök átlagosak, de még átlag is vannak. Mindenki egy álomvilágban él.

23/F/m

2018. jún. 16. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ti miért nem írtok egymásra, és barátkoztok össze?
2018. jún. 16. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

lányként irok, de igen a mai világban mindenki álompasit vagy álomcsajt keres.

Átlagos a külsöm nekem is, és még az átlagos srácok sem mindig állnak meg.

De ne csüggedj egyszer csak megtaláljuk azt a pasit akit keresünk :)

2018. jún. 16. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Veletek a legnagyobb baj az, hogy általánosítotok. Amíg ezen nem változtattok, addig ne is számítsatok senkire. Lehet, hogy száz visszautasít, és a százegyedik fog megszeretni. Az "álompasi", és egyáltalán a szépség szubjektív, egyéni vélemény. Lehet, hogy valakinek tetszik az illető, valakinek pedig nem.
2018. jún. 16. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig én is így gondoltam, hogy sokan álomvilágban élnek. Pár napja kezdtem elbizonytalanodni amikor két ismerősöm is akik szerintem átlag felettiek egy simán átlagos sráccal vagy átlag alattival jöttek össze. Szal mindenkinek szubjektív, hogy ki jön be.
2018. jún. 16. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a benyomásom kérdező, hogy te épp annyira felszínesen kereshetsz embereket mint amennyire te ezt most másokról feltételezed.

Ha esetleg nem a külsőd mérnéd másokhoz elsősorban, hanem érdeklődés alapján keresnél, hogy személyiségre és emberileg passzoljatok, akkor talán könnyebb lenne.

Egyébként nem érdemes fennakadni azon, hogy valaki lepasszolt, mert ettől csak feleslegesen érzed rosszul magad.

Én szeretek arra gondolni, hogy végső soron szívességet tesznek ezzel, nem kell olyan emberre pazarolnom az időm és energiám, akivel úgy sem működne.

És igazából szerintem itt az sem játszik, ha esetleg jobban megismernénk egymást, talán működhetne.

Mert ha már egy ismerkedés nem bír ki egy kis döccenőt, akkor hogy akarnék egy ilyen emberrel összejönni?

Egyébként igen, ettől függetlenül igazad van, nem egyszerű, de nagyon nem biztos, hogy a külsőd miatt utasítanak vissza, ez végső soron a te nézőpontod, gondolj erre. Hogy a másik mit lát vagy nem lát benned, azt csak ő tudhatja.

2018. jún. 16. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bébi, majd ha egy dögronda, enyhén sántító srác is visszautasít, akkor gyere vissza megkérdezni. Te is az álompasikra hajtasz nyilván, ők meg válogatnak. Csak mese, hogy a másik átlagos...
2018. jún. 18. 00:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Döbbenetes, hogy mennyi ítélkezés megy itt ismeretlenül.

Bár tény, hogy nem voltam pontos. Én nem a nagy szerelmet keresem. Csak szexet. Csak valakit akivel lehet rendszeresen. Ennyi.

2018. jún. 18. 07:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell megadni a visszautasításra az esélyt senkinek se, énse szoktam hiszen nem alacsonyodok le addig hogy én keressek valakit/ket. Ha rámír valaki akkor én utasíthatom el de ő már engem nemtud. Lehet hülyeség de szerintem ha valaki nembírja a csalódást meg a lepattintást inkább ne keressen senkit hanem várja meg még őt nem keresi valaki, elvégre aki keres annak tetszel. Megjegyzem nem vagyok magányos szóval nemkellenek azok a megjegyzesek hogy ezmiatt leszel/vagy maganyos,mert nem vagyok.

20/F

2018. jún. 18. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!