Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Mit gondoltok? Szerintettek?
Sziasztok :)
1.
Senki nem tudja rólam, hogy meleg vagyok, fiúsnak tart mindenki, pedig úgy érzem passzív vagyok. :)
Anonymuss nevet használok az e-mailomnál, hogy senki ne tudja ki vagyok. Igazából, ha jobban belegondolok, akkor még is tudja valaki, hogy meleg vagyok :)
A legjobb barátnőm.
Nos ha te is olvasod ezt, akkor igen, te vagy az első, akinek elmondtam...
Nem tudom miért nem vállalom fel, talán félek... Félek, hogy elitélnek, és nem fognak majd úgy elfogadni.
Attól félek, hogy mindenki eltávolodik tőlem. A szüleim, a barátaim, az ismerőseim,
Sok homofób ember van ebben a kis városban :/
És szégyent sem akarok hozni a családomra azzal, hogy más vagyok, mint a többi fiú. Nem tudom mit tegyek.
Ti mit tennétek?
------
2.
Hogy mióta tudom, hogy meleg vagyok?
Kis korom óta.
Talán olyan kilenc évesen kezdtel el fantázialni arról, hogy milyen lehet egy fiúval csókolózni. ( Pontosabban Williams Levy csókjáért sóvárogtam xD )
Nos, egyszer tizenhárom évesen, üvegeset játszottunk a barátaimmal, és meg kellet az egyik idősebb fiúnak ( aki akkor tizenhét volt) csókolnia engem. Lesmárolt, azt hittem elolvadok, olyan forró volt az ajka, az érintése...
Igen... Itt jött az, hogy beleszerettem.
Beleszerettem a hangjába, a mozgásába, a kinézetébe, a viselkedésébe, az érintésébe, a hangjába, a nézésébe, a járásába, az egész lényébe.
Csak itt van egy hatalmas bökkenő. Nem tudja, hogy meleg vagyok, és ő heteró és azt sem tudja, hogy szerelmes vagyok belé... Pontosabban csak voltam... mondogatom magamnak :) de mikor találkozunk, vagy ír vagy felhív, úgy érzem a szívem majd kiúgrik.
Na mindegy, ezt ki kellett magamból írni...
Elég összeszedetlenül írok most... :D
A kérdés itt az, hogy hogyan feledhetném el?
“Álmodozni jó, csak nem érdemes, mert talán hatalmasat esünk„ —
(Idézet tőlem ♥)
-----
3.
Igen, van harmadik kérdésem is :)
Aktív fiúk, mit gondoltok, az olyan fiúkról, akik fiúsnak tűnek, pedig belül romantikusak, és passzívak?
Továbbá, nektek bejönne a kinézetem?
( Fekete haj, zöld szem, sovány testalkat ( Hosszú láb, hosszú kéz, kerek fenék) magasság 165 cm... )
Nem tudom miért írom le, hogyan nézek ki, mikor az embereknek a belsőmbe kéne beleszeretnie, nem pedig a külsőmbe...
....
Ennyit szerettem volna.
Köszönöm, hogy elolvastad, köszönöm a válaszodat előre is :)
Üdv, Sean.
Én elfogadtam magamat, de mégsem merem még felvállalni, mivel még tanulok, meg nem is ismerek senki hozzám hasonlót, nincs is olyan nagy külső hatás(pl párom), ami/aki miatt felvállalnám. Nameg a vidéki élet.
Örülhetsz, hogy már csókolóztál.:D 21 vagyok és még addig sem jutottam el. Ez is az egyik nagy problémám: Nem vagyok valami kimozdulós fajta. :/
Továbbá romantikus vagyok, de az aktív oldal érdekel. A plátói szerelem nálam is volt/van...egy olyan srác tetszett meg, aki bunkó és alig beszéltünk pár szót. Szerencsére már nem láthatom, így csak ritkán álmomban jelenik meg.
Nekem kifejezetten tetszik a fekete haj, zöld szem kombó, de amint te is írtad, az ember személyiségébe szokás beleszeretni, nem a külsejébe.
Ha már én is így megnyilok: kb 185cm magas lehetek, vékony(bár próbálok felszedni egy kis izmot), zöld szemű és valamilyen hajszínű... :P
De azért gondolom csak érdekel, hogy mindig elzárva, titkolózva élnék e.
A válasz: NEM
Fősuli közben ismerkednék, ha megismerkednék olyan valakivel, akivel megéri, majd legkésőbb amint befejeztem a tanulmányaimat, felvállalnám magamat, akár van párom, akár nincs.
Attól meg nem kellene tartani, hogy eltávolodnak tőled az emberek. Aki szeret, az elfogad, aki meg nem, az nem érdemel meg téged. Nincs veled semmi baj! Én úgy gondolom, ez mégjobban segíti a szelektálást. ;)
Remélem viszonylag átlátható, olvasható a szöveg. Most kicsit sietően írtam, lehet valami kimaradt. :/
U.i.: Azért szerintem van olyan, aki sejti/sejtette, hogy meleg vagyok, mivel pl gimiben volt 1-2 csaj, aki nézett, hogyan nem volt még barátnőm, hisz aranyos srác vagyok(bár gondolom, személyfüggő ez is).
U.u.i.: Ez a William Levy nem tűnik rossz pasinak, jó az ízlésed. :P
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!