Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Mit gondoltok? Szerintettek?
Sziasztok :)
1.
Senki nem tudja rólam, hogy meleg vagyok, fiúsnak tart mindenki, pedig úgy érzem passzív vagyok. :)
Anonymuss nevet használok az e-mailomnál, hogy senki ne tudja ki vagyok. Igazából, ha jobban belegondolok, akkor még is tudja valaki, hogy meleg vagyok :)
A legjobb barátnőm.
Nos ha te is olvasod ezt, akkor igen, te vagy az első, akinek elmondtam...
Nem tudom miért nem vállalom fel, talán félek... Félek, hogy elitélnek, és nem fognak majd úgy elfogadni.
Attól félek, hogy mindenki eltávolodik tőlem. A szüleim, a barátaim, az ismerőseim,
Sok homofób ember van ebben a kis városban :/
És szégyent sem akarok hozni a családomra azzal, hogy más vagyok, mint a többi fiú. Nem tudom mit tegyek.
Ti mit tennétek?
------
2.
Hogy mióta tudom, hogy meleg vagyok?
Kis korom óta.
Talán olyan kilenc évesen kezdtel el fantázialni arról, hogy milyen lehet egy fiúval csókolózni. ( Pontosabban Williams Levy csókjáért sóvárogtam xD )
Nos, egyszer tizenhárom évesen, üvegeset játszottunk a barátaimmal, és meg kellet az egyik idősebb fiúnak ( aki akkor tizenhét volt) csókolnia engem. Lesmárolt, azt hittem elolvadok, olyan forró volt az ajka, az érintése...
Igen... Itt jött az, hogy beleszerettem.
Beleszerettem a hangjába, a mozgásába, a kinézetébe, a viselkedésébe, az érintésébe, a hangjába, a nézésébe, a járásába, az egész lényébe.
Csak itt van egy hatalmas bökkenő. Nem tudja, hogy meleg vagyok, és ő heteró és azt sem tudja, hogy szerelmes vagyok belé... Pontosabban csak voltam... mondogatom magamnak :) de mikor találkozunk, vagy ír vagy felhív, úgy érzem a szívem majd kiúgrik.
Na mindegy, ezt ki kellett magamból írni...
Elég összeszedetlenül írok most... :D
A kérdés itt az, hogy hogyan feledhetném el?
“Álmodozni jó, csak nem érdemes, mert talán hatalmasat esünk„ —
(Idézet tőlem ♥)
-----
3.
Igen, van harmadik kérdésem is :)
Aktív fiúk, mit gondoltok, az olyan fiúkról, akik fiúsnak tűnek, pedig belül romantikusak, és passzívak?
Továbbá, nektek bejönne a kinézetem?
( Fekete haj, zöld szem, sovány testalkat ( Hosszú láb, hosszú kéz, kerek fenék) magasság 165 cm... )
Nem tudom miért írom le, hogyan nézek ki, mikor az embereknek a belsőmbe kéne beleszeretnie, nem pedig a külsőmbe...
....
Ennyit szerettem volna.
Köszönöm, hogy elolvastad, köszönöm a válaszodat előre is :)
Üdv, Sean.
Köszönjük, hogy megosztottad velünk! :)
Az életben sok mindenről le kell mondanunk. Talán az álmaink azok, amelyekről sohasem szabadna lemondani. - De épp az álom, a vágyakozás tudja nagyon beteggé tenni az embert.
1. Valáld fel. Lesz ami lesz.
2. Mond el neki hogy tetszik. Lesz ami lesz.
3. Nem.
Nos, a helyedben a bizonyos legjobb barátnőt tényleg beavatnám, ha már félig-meddig már tudja a dolgot. Azután vele kezdeném tárgyalni az életemet, mert neki több rálátása van erre és ha élő beszédben habog össze-vissza az ember, akkor az elfogadható (nem úgy, mint írásban...).
A fejlődés felé megtetted az első lépést, hiszen elismered, hogy ki vagy és bla-bla. A lényeg, hogy tényleg beszéld ki magad, mert úgy tűnik rád fér.
Ha már valamelyest felvállalod magad, akkor kezdj azzal foglalkozni, hogy kinek mennyire jössz be (tapasztalatom szerint, az aktívok jó része keres hasonló srácot). És a legjobb mód arra, hogy elfelejts valakit, ha ismerkedsz másokkal, akikbe potenciálisan beleszerethetsz, amihez az ez előtti másik kettő szükséges. Úgyhogy sok sikert!
Ahhoz, hogy felvállald, hogy meleg vagy, szerintem az alábbiakat mérlegeld:
- Tuti, hogy fognak csalódások érni, tuti hogy lesz olyan gondolatod, hogy inkább mégsem kellett volna. Mit szeretnél jobban? Hogy őszintén önmagad lehess, vagy egy népszerűbb de álarc mögé bújó személy?
- Azoknak mennyire adsz a véleményére, akiktől negatív reakcióra számítasz, ha megtudja hogy meleg vagy? Ér annyit a megfelelés, hogy továbbra is megjátszd magad?
- Inkább élnél őszintén és nyíltan, 100%ban önmagadként? vagy játszod tovább a hetero srácot, aki előbbutóbb belekeseredik a szerepbe?
Ha elfogadsz pár tanácsot:
- Négyszemközt mondd el a bizalmasabb, közeli barátaidnak. Vonj le következtetéseket a reakcióikból.
- Mondd el a szüleidnek, valószínűleg nem fognak teljesen meglepődni rajta, hiszen ők ismernek a legtöbb ideje.
Ezek mind olyan gátakat szabadítanak fel majd benned, hogy jó esetben már vágyni fogsz arra, hogy még több ember előtt vállalhasd fel a homoszexualitásod 😉
- Ismerkedj, beszélgess, találkozz srácokkal! Rómeo erre tökéletes - fokozatosan szabadulsz meg így attól a szégyenérzettől, amit elsőre minden meleg srác érez
- Ha jól haladsz ezekkel és élvezed, gondold meg, lehet érdemes lenne bevallanod a srácnak, akivel az első csók volt, hogy az számodra milyen csodás volt. Ki tudja, ha egyszer belefért neki, lehet átélhetnéd újra!
A legnehezebb a melegség elfogadásában a kockázatok felvállalása. Pozitív visszajelzések viszont hihetetlen löketet adnak!
Ne feledd: ugyan az a srác maradsz, akivel összebarátkoztak, megszerettek! Aki nem így gondolja, azokra az emberekre szerintem neked sincs szükséged!
Remélem tudtalak motiválni, drukkolok nagyon! 😉😊
Azért nem vállalod fel magad mert egy erős és büszke országban élsz ahol a büszke/böszme emberek szerint az LMBTQ fesztiválon csicska b_zik és k_cs_g f_szok vonulnak fel.
Akinek az IQ-ja már a 3hoz közelít és nem a 0hoz már melegfelvonulásnak nevezi, de a pride nem erről szól.
Majd ha itthon is elfogadják az LMBTQ embereket úgy mint a heterokat akkor lehet mozgolódni, előbújni bárki előtt, addig viszont orosz rulett - vagy bejön vagy nem. Ezért én se beszélek erről senkinek még családon belül sem. Csak a barátnő tud erről és ez pont elég.
Azt az idősebb srácot a helyedben becserkészném. Minimum esélyes hogy bi, mert aki hetero az elég valószínűtlen hogy egy ilyen csókolózós játékba belemegy még ha fogadnak is. De igazából a mi osztályunkat elkerülték ezek a dolgok így nincs rálátásom.
1ébként jó fej lehetsz bárcsak ismernélek :)
30f bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!