Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Általános?
Figyelt kérdés
Mivel sajnos október óta ismét szingli vagyok, szeretnék ismerkedni olyan értelmes és komoly meleggel Pestről,aki kapcsolatot szeretne. Sajnos azt tapasztalom, hogy ha akadna is értelmes emberke, megijed a többség, ha szóba kerul a párkapcsolat, illetve az érzelmek. Van esélyem még így ismerkedni,kapcsolatot kialakítani, vagy testiség felé tolódik ma minden? Fontos nekem is a testiség,de érzékkel és érzelmekkel fűszerezve. 49 F2018. jún. 13. 09:14
1/5 anonim válasza:
Imádom a fiúkat, de nem tudnék senkivel sem huzamosabb odeig egy háztartásban élni mint pár.
3/5 anonim válasza:
Ritka az aki párkapcsolatot akar, főleg egy 49 évessel...
4/5 anonim válasza:
3-as 😂
A kérdésre : Én kapcsolatban vagyok 1 éve és kb. 30 éves koromra szeretnék majd elköteleződni egy hosszú kapcsolatban. Valóban a korosztályom vagy a fiatalabbak vonzanak és mindenképp 30 alattival akarom elkezdeni majd a közös életet, de a kérdés szempontjából ez nem releváns szerintem, de azért leírom ha a 3-aska ilyen humoros hangulatban van😀
5/5 anonim válasza:
Szia!
Írj nekem, ha gondolod.
23/F/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!