Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverziónak számít ha arra vágyom hogy többen megszopassanak?
Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 00:35
2/10 anonim válasza:
Csak, ha meg is valósítod. Amíg csak álmodozol róla, addig nem perverzió, és nem is vagy egyedül ezzel a gondolattal.
3/10 anonim válasza:
A 80'-as években nyáron volt hogy egyszerre öten-hatan is kijöttek a ruszki laktanyából a mellette levő kiserdőbe hozzám,de ezt akkor sem és most sem perverziónak éltem meg.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem számít annak
Amúgy én is vágyom erre :)
5/10 anonim válasza:
Sokakat izgat. Èn szolga fiùkròl àlmodok;) ne parâzz. Inkàbb èld meg
6/10 anonim válasza:
Igen, ez perverzió.
Én is erre vAgyok folyton.
7/10 anonim válasza:
megyek melléd és szopathatnak kettőnket :D
9/10 anonim válasza:
Engem szopattak már többen egymás után egyenként és egyszerre is. Nagyon jó, nem perverzió egyáltalán, szopni kell. Az volt a legjobb mikor egy másik pasival vállon fogva szoptuk a körülöttünk álló farkakat, közben csókolóztunk, egymás szájába raktuk, segítettünk a fejünk a mozgatásával mélytorkozni, egyszerre szívtunk, nyaltunk egy pasit. Ezt a szopató is élvezi. Jó sok tejet nyeltem, egyszerre 2 adag lőtt a számba, nyomban hangosan felnyögve elélveztem.
10/10 anonim válasza:
Nem számít perverziónak! Ha nektek jól esik csináljátok!Tudom ezen sokan kiakadnak, úgy szokták mondani "mindenkinek meg van a maga keresztje" A-Z minden lehet. Két egyforma fiu nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!