Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nevezhető perverziónak vagy sziplán fétis, esetleg az sem?
Figyelt kérdés
Alapjáraton jobban kedvelem a túlsúlyos nőket mint az átlag vagy vékon alkatúakat. Ez persze semmi extra, csak, hogy nekem az extrém méretek is vonzóak, akár 100, de még 200 kg felett is tetszenek a csajok. Izgat a nagy zsírtömeg. Imádom az úszógumik, hurkák látványát, a strákat és a narancsbőrt is.
Izgat, ha egy nőn látom, hogy hízik és az is, hogy ha látom, hogy sokat eszik vagy kifejezetten zabál, esetleg több liter folyadékot dönt magába rövid idő alatt. (Feeder viszont nem vagyok)
Emellett sexy számomra a büfizés is. Illetve az, ha egy csaj maszatos lesz evés közben.
#fétis #perverzió vonzalom
2017. júl. 4. 15:45
1/3 A kérdező kommentje:
2017. júl. 4. 15:49
2/3 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi perverz nincs, nekem is bejönnek ... bár én vékony vagyok, ezért mindig visszautasítanak az ilyenek ...
3/3 anonim válasza:
Szerintem szimplán fétis. Nincs ebben semmi rossz, de tudd, hogy a legtöbb ember el fog ítélni emiatt, ha ezt tudod kezelni, akkor simán élhetsz boldogan egy számodra vonzó nővel. De ha tanácsolhatok valamit, ne ess bele abba a hibába, hogy nem látsz túl a fétiseden, érezze a nő, hogy nem csak a teste vonzó számodra, mert így könnyen tárgynak érezheti magát melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!