Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a sovány, vagy izmos férfiak a "kelendők" a párkeresésben?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy látom, hogy párkeresésben szinte kivétel nélkul csak a sovány, vagy izmos, kigyúrt melegek számítanak.Most nem magam mellett beszélek, mert nem vagyok kövér.Viszont én kimondottan a vaskos,zömökebb meleg srácokat,férfiakat szeretem. Ők hol vannak, ha ismerkedni kell? Már unalmas a társkeresőkön a sok szupergyuri és karójani. Miért szégyellik a husosabbak magukat?2018. jún. 11. 10:38
1/5 anonim 

válasza:

Én is az olyanokat kedvelem. Akik nagy darabok de erősek (beefy).
Amúgy szerintem azért keresik az olyan pasikat mert azok vonzóbbnak számítanak mint egy duci/pufók pasi. Pedig azok is lehetnek szexisek.
2/5 anonim 

válasza:

A sovány sztem azért kelendőbb mert nekem is van egy olyan fétisem hogy egy vékony pasi jól megcumiztat és megrak. Ha még fiatal is akkor aztán főnyeremény.
Viszonylag testesebb vagyok és ha elképzelem hogy egy nádszál srác uralkodik rajtam mindig csorogni kezdek :)
Izmos változatnál meg az lehet hogy egy erős pasi vagy srác ural szintén. Megragad és nem ereszt amíg eleget nem lőtt belém :)
3/5 anonim 

válasza:

Sok husibb, stb srác van csak nem raknak ki test képet, emrt nem mutatnak jól :( Én legalábbis így gondolom. Keresgélj súly alapján pl a rómeón :)
4/5 anonim 

válasza:

kereslet-kínálat.
ha a legtöbb pasi az izomra gerjed, akkor izom lesz!
5/5 anonim 

válasza:

Sovány vagyok, de sajnos nem érzem magam kelendőnek. Az viszont igaz, hogy izmos pasira vágyom. Az se baj, ha jóval idősebb, sőt örülnék neki. 31/passzív/184/60.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!