Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, ti járnátok egy transzne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti járnátok egy transznemű lánnyal?

Figyelt kérdés

18 vagyok. Hivatalosan tekintve jelenleg még talpig fiú vagyok, de lassan fél éve már, hogy elkezdtem rájönni és elfogadni, hogy én így nem érzem jól magam. Fogalmam sincs, hogy hová fog vezetni ez a dolog, de az biztos, hogy képtelen lennék a hátralévő életemet férfi imitátorként élni, gyűlölöm. Viszont minden lányosság, nőiesség természetszerűen vonzó számomra és párkapcsolatot tekintve is képtelen lennék a férfi szerepében élni, azonban a női szerep (nem csak szexet illetően) nagyon illik hozzám és kényelmesnek tűnik.

A baj csak annyi, hogy a lányok nagy részét nem különösebben mozgatja egy "se nem lány, se nem fiú", szerencsémre biszexuális vagyok, így fiúval is eltudnám képzelni a jövőmet, sőt, sokkal természetesebbnek tűnik egy olyan párkapcsolat, mint egy lánnyal. Csak itt is az a gond, hogy a heteró férfiaknak "túl fiú" vagyok, a melegeknek pedig "túl lány". És mint említettem még mindennek a legelején vagyok, tehát ez idővel csak rosszabb lesz...

Kicsit felmérném a helyzetet, hogy ti srácok járnátok (tehát nem csak "kalandozásra" gondolok) egy transznemű lánnyal vagy eleve esélytelen?

2018. jún. 10. 18:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mert meleg vagyok, de szerintem sok biszex srácnak lennél az esete.
2018. jún. 10. 18:56
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem
2018. jún. 10. 18:59
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha meleg lennék én sem valószínű de biszexként izgatna :)
2018. jún. 10. 19:05
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Biszex vagyok és nem. A fiúk pont azért érdekelnek, mert nem olyanok mint a lányok, nem lányosak.
2018. jún. 10. 19:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Részemről csak kalandozás. Arra kíváncsi lennék :)

De nemhinném, hogy sokkal több beleférne.

2018. jún. 10. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
én simán :) mutatsz képet? :)
2018. jún. 10. 19:35
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
soha
2018. jún. 10. 20:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Épp ilyen emberkére vágyom mint te :)
2018. jún. 10. 20:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kép után megmondom ;)
2018. jún. 10. 21:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Kép után lehet választ adni
2018. jún. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!