Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek kellenék így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AnotherTwinkBoy kérdése:

Szerintetek kellenék így valakinek?

Figyelt kérdés
Az aktívok egy része azt mondja, hogy neki a vékony fiúk jönnek be... Viszont én félek, hogy túlságosan is az lennék. 173 cm magas vagyok, és 55 kiló, szóval lenne hova híznom. És ugye ami ezzel jár, hogy nincs annira jó seggem... Próbálok edzeninrá (guggolás, és hasonlók) de félek hogy így nem fogok kelleni senkinek.

2018. jún. 8. 21:46
1 2 3
 21/23 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Meg ne válltozz ez a legjobb alkat :) Párom is 190 magas 58 kiló fokhagymaseggű.
2018. jún. 11. 06:43
 22/23 anonim válasza:
100%

Szia :)

Véleményem szerint bunkó mindig is lesz a Földön.

Ezt miért mondom?

Ha valaki keresi a szálkát a másikba,az meg is találja.

Magasról tegyél arra,hogy mások mit mondanak,abban a testben élj amiben te akarsz.

Ha jól érzed magad ebben a testben,akkor azért mert félsz,hogy visszautasít valaki egyszer majd hogy túl vékony vagy,megette a fene!

Fel a fejjel haver,a lényeg hogy önmagadnak felelj meg,aki az "igazi",az úgy fog szeretni ahogy vagy,az életed és a TESTED te alakítod.

Hajrá! ;)

(Ui.:Az én ideálom pont a szálkás,vékonyabb srácok,s szerintem nagyon sok aktív társam így van ezzel. :) )

19/f/a

2018. jún. 11. 11:02
 23/23 anonim ***** válasza:
92%

~188cm + 60kg-mal elég vékony vagyok, egy kis izmot majd kéne szednem magamra.

19/F

2018. jún. 12. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!