Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AnotherTwinkBoy kérdése:
Szerintetek kellenék így valakinek?
Figyelt kérdés
Az aktívok egy része azt mondja, hogy neki a vékony fiúk jönnek be... Viszont én félek, hogy túlságosan is az lennék. 173 cm magas vagyok, és 55 kiló, szóval lenne hova híznom. És ugye ami ezzel jár, hogy nincs annira jó seggem... Próbálok edzeninrá (guggolás, és hasonlók) de félek hogy így nem fogok kelleni senkinek.2018. jún. 8. 21:46
11/23 anonim válasza:
Ettől ne félj, nekem is pont az ilyen srácok tetszenek, és úgy látom nem vagyok ezzel egyedül :)
12/23 anonim válasza:
180cm 53 kg és tudom, hogy nagyon vékony de nem tudok hízni. Viszont imádja mindenki akinek bejönnek a vékonyak. Amúgy ÉN IS RAJONGOK a vékony srácokért. Imádom! Csak sajna kevés vékonynak izgató egy extra vékony aktív. Persze azért mindig van akinek igen:) Nekem bejönnél!
13/23 anonim válasza:
" 9-es:
"Nekem is fokhagymaseggem van egy
picit" - a legszexisebb, a legjobb 😊🤥
14/23 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, biztos, hogy így is kelleni fogsz valakinek. Nagyon sokan vagyunk, akik odavagyunk a vékony srácokért... ;)
15/23 anonim válasza:
Na bumm. ~175 cm / 48 kg. Ez van. :D
17/23 anonim válasza:
Nekem pont egy ilyen vékony, alacsony passzív cicafiú kellene :)
26/f aktív és sportos
18/23 anonim válasza:
"Olyan nincs, hogy valaki túl vékony :)"
Akkor az anorexia mi? Hoax?
19/23 ftf1983 válasza:
Szerintem nincs veled baj a számok alapján. Nekem az ilyen típusú srácok jönnek be és például én nem szeretem a kerek feneket. Szóval nekem majdnem biztos, hogy bejössz ;)
20/23 anonim válasza:
Én 185 cm és 60 kg vagyok 18 évesen :D szóval normális vagy, ne aggódj nekem bejönnél. Lehet írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!