Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzés másét megfogni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés másét megfogni?

Figyelt kérdés
Valamiért el kezdett ennek a gondolata izgatni, és talán még ki is próbálnám.

2018. jún. 4. 22:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

A válaszod alapján feltételezem, te nem vagy meleg.

Eleve nem értem, ha zavar ez a nyílt kitárulkozás, minek nézed egyáltalán ezt a kategóriát vagy ezt a kérdést?

Másrészt, a melegek férfiak, és mint általában a férfiak kissé szexcentrikusak, nem mindenki de előfordul.

A melegekre jellemző még, hogy többnyire felvilágosultabbak a szex kapcsán, amihez az is hozzátartozik, hogy tudnak és mernek is szabadabban fogalmazni és beszélni róla ha arról van szó.

Ha valaki túl nyersen adja elő, nekem is tud sok lenni, de ezek a válaszok messze nem ütik meg az ingerküszöböm.

Nem tudom nem azt érezni, hogy valójában veled van a baj, amiért itt kellemetlenkedsz, miközben nyílvánvalóan zavar a téma.

Heteró kérdéseknél, lefogadom pont ugyanennyire előfordulnak hasonló megnyilvánulások, csak azok gondolom mégsem zökkentenek ki úgy

2018. jún. 5. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó érzés de valóban az az igazi ha szájjal is érinthetem ezt a csodálatos testrészt :)
2018. jún. 5. 23:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó érzés,de a csodálatos az.amikor egyben a számba is vehetem,és leszophatom!
2018. jún. 9. 08:20
 14/19 anonim válasza:
69%
Hat en escord vagyok,Berlinbe de megfogni mar az magaban egy klasz erzes mikor szopom az olyan erzes kiszolgaltzattotnak erzem magam a dugasrol nem beszelek nem vagyok meleg egy heten egyszer csajozni megyek szombaton es nöt se nehez talalnom!
2018. jún. 10. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Nagyon jo.

Csak Miskolcon senki akiét meg lehetne fogni és.......

2018. jún. 10. 20:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó! Érdemes kipróbálni.

Én bi vagyok, már 46, 28 évesen kezdtem el fiúkkal is ismerkedni és állati jó érzés kézbe venni egy fütyköst és érezni, ahogy dagad a kezemben. Sokszor orvosi vizsgálatos szerepjátékokat is rendeztünk és ott aztán érdekes, jó tapasztalások történtek.

2018. jún. 10. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak fogd hanem szopd is. Ha a szádba élvez macera sincs csak lenyeled aztán jöhet a kövi adag
2018. jún. 10. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a dolgok engem is nagyon érdekelnek..eléggé ozgató kommentek érkeztek😃 akinek lenne kedve valamihez írjon! 19/f/baranya megye
2018. jún. 10. 23:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Ahhj akarooo mmmm
2019. jan. 12. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!