Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés másét megfogni?
vagány érzés :)
viszont ami ennél jobb ha a másik fogja meg neked... kicsit maszírozza... hm... :)
Semmi extra :)
Ha a szádba is veszed akkor picit fura de kezdd el rendesen jó alaposan szopni és 3 perc után fogod elfelejteni az izgulást és fogod élvezni h farok lehet a szádban :)
8-asnak.
A válaszod alapján feltételezem, te nem vagy meleg.
Eleve nem értem, ha zavar ez a nyílt kitárulkozás, minek nézed egyáltalán ezt a kategóriát vagy ezt a kérdést?
Másrészt, a melegek férfiak, és mint általában a férfiak kissé szexcentrikusak, nem mindenki de előfordul.
A melegekre jellemző még, hogy többnyire felvilágosultabbak a szex kapcsán, amihez az is hozzátartozik, hogy tudnak és mernek is szabadabban fogalmazni és beszélni róla ha arról van szó.
Ha valaki túl nyersen adja elő, nekem is tud sok lenni, de ezek a válaszok messze nem ütik meg az ingerküszöböm.
Nem tudom nem azt érezni, hogy valójában veled van a baj, amiért itt kellemetlenkedsz, miközben nyílvánvalóan zavar a téma.
Heteró kérdéseknél, lefogadom pont ugyanennyire előfordulnak hasonló megnyilvánulások, csak azok gondolom mégsem zökkentenek ki úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!