Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbetegszik, és elönti a láz....
A viccet félretéve, nem elhatározás kérdése.
Így születnek. Ezek a dolgok még az anyaméhben dőlnek el.

az érdekel hogy hogyan lesz egy fiúból homoszexuális? Vagy hogy mit jelent melegnek lenni?
A hogyan leszre a választ a 3 írta jól.
Ez a DNSünkben van kódolva. És azok akik csak felnőtt korban lesznek azok azoknál valószínű hogy nem lett erős ez a "gén"(jelenleg nincs ilyen gén csak szemléltető példa) vagy még nem lett aktív.
Nálam kis gyerek voltam amikor zaklatot egy cigó srác és miután megszünt az inger elkezdtem vele álmodni.

Elsősorban genetikai adottság...
Ez lehet olyan tulajdonság, ami megnyilvánul különösebb inger nélkül. De lehet olyan is, ami egy kiváltó tényező megejelnése után fog előjönni (pl. felnőtteknél).
Én gyerekkoromtól tudom, hogy a pasik inkébb vonzanak, mint a nők... És most, felnőttként néha kezdenek érdekelni a nők is. De csak úgy tudom elképzelni nővel, hogy legyen még ott egy pasi... És talán akkor nekem is menne nővel.
Szóval ez genetika. Nem csak DNS, hanem rengeteg enzim, valamint anyaméhben bekövetkező hormoningerek lehetnek az okai.
Egy fiatal meleg genetikus

Senki nem lesz csak úgy, saját elhatározásból meleg. Ez már születése előtt, de legkésőbb a születésekor eldől.
Az más kérdés, hogy a neveltetése miatt sokan, sokkal később, akár felnőtt korban, ébrednek, és élik a melegek sokszor igencsak nem könnyű életét.

Betettek oket a sutobe. :D
Amugy meg a genetikai, hormonalis, kornyezeti behatasok elegye.

Hali! AZ nem kétség, hogy van a genetikának köze hozzá, de szerintem ez inkább hajlamosít. ( Kíváncsi lennék rá hogy hogyan vizsgálják az embrióra kifejtett hormonhatásokat, mert kiderül valakiről h meleg akkor visszamenőleg elég nehéz lehet a magzat hormonjait vizsgálni) Nálam következő a szitu:2,5 évig jártam pszichológushoz ez az eredmény Anyám férjhez ment, elköltözött az szüleitől egy faluba apám szüleihez. Megszakadt minden baráti és rokoni kapcsolat, mivel nem tudta tartani őket és az apósa (aki mellékesen az én nagyapám) nagyon leszabályozta, így depressziós lett. Apám nem állt ki anyám mellett az apjával szemben. Én voltam csak a közelében pici fiúként (1-6 éves korig) és én lettem a lelki szemetese. Mindent velem osztott meg a fájdalmait, az apámmal való rossz kapcsolatát stb. Kb 2 évesen kórházba kerültem és egy nővér megalázott és piszkált azzal hogy 2 évesen miért nem vagyok szobatiszta. Emellett duci kisrác voltam rengeteget csúfoltak és megaláztak lányok. Apám szeretet, de nem tudja hogy kell szeretni, nem tudja kifejezni. Így csalódtam a nőkben és az apaképem, a férfi szeretet amit meg kellett volna kapnom hiányzik. Így meleg lettem. elég sok meleggel beszélgettem már erről. Szinte mindenkinél nagy gázok voltak a családban vagy az apa vagy az anya részéről rosszabb esetben mind2. Én inkább ezzel tudnám magyarázni. Ja és gyógyítható, ez a lényeg. Van már rá pszichoterápia stb csak ezt nem hangsúlyozzák, mert ez senkinek nem érdeke. Én meg szeretnék ebből gyógyulni és családot szeretnék. Ja és egyáltalán nem vagyok rá büszke. Mert egy skizofrén sem veri nagydobra vagy vonul fel vele hogy lelki/ mentális problémái vannak.
Akit érdekelnek a részletek, vagy mit hogyan élek meg esetleg szeretne változni, változtatni az írjon privátban! Szívesen válaszolok és segítek!
25/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!