Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találnak vonzónak rajtunk, negyveneseken a fiatalok, a korai huszonévesek?
Értem 12-es, csak értsd meg, hogy nem vágyik mindenki pótapára, pedig én is szexeltem már 20 évvel idősebb pasassal, de kapcsolatot nem szeretnék. Én inkább a korosztályomat preferálom ebből 27 évesen.
Engem mondjuk az zavar, mikor egy velem egykorú inkább az öregebbet választja, mint egy fiatalt aki helyesebb és kedves, csak nincs annyi pénze.
Kérdező azt hiszem jól rátapintottál a lényegre. Szívesebben lennék egy idősebb pasival mint egy korombelivel. Biztonságosabbnak, megbízhatóbbnak, tapasztaltabbnak tűnik egy idősebb férfi (nem jelenti azt, hogy az is), mint egy 20as éveiben jaró fiatal srác.. az én korombeli között azért jóval több az olyan, aki csak szexre vágyik, én meg inkább érzelmesebb típus vagyok. Nem is nagyon ismerkedem, mert félek, hogy hamar szerelembe esnék és csak kilennék használva 🙊 tudom hülye felfogás de ez van..
23F
"Engem mondjuk az zavar, mikor egy velem egykorú inkább az öregebbet választja, mint egy fiatalt aki helyesebb és kedves, csak nincs annyi pénze."
Előbb-utóbb mindenki megöregszik.
Pénzed viszont nem biztos,hogy lesz,attól,mert öregebb lettél.
A biztonság sokkal fontosabb,mint a fiatalság,mert az múlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!