Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint ha csak a szexet nézzük, akkor fiúnak vagy lánynak jobb lenni? És miért gondoljátok? Ha nem gond kort is írjatok
Figyelt kérdés
2018. máj. 28. 20:58
21/27 anonim válasza:
A legtöbb hülye nem kapcsol hogy a lányt a passzív szerepre érted hiába írta már valaki az elején is.De azt sem veszik észre hogy a homoszexuális kategória.
22/27 A kérdező kommentje:
Hihetetlenek az emberek itt néha!
A kérdés az ahogy fel van írva, de egy meleg pasi szemszögéből érdekel a dolog!!
2018. jún. 1. 12:54
23/27 anonim válasza:
sztem lány(passzív) szerep, isteni érzés mikor egy férfit látsz beindulni tőled, és hogy magáévá tesz, és a legjobb mikor a végén nagyot élvez miattad:)
24/27 anonim válasza:
Szerintem aktívnak jobb lenni.
25/27 anonim válasza:
csak passziv vagyok es isteni amikoe ki be jar a farka
27/27 anonim válasza:
Én passzív vagyok és imádom.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!