Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Véleményetek szerint ha csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint ha csak a szexet nézzük, akkor fiúnak vagy lánynak jobb lenni? És miért gondoljátok? Ha nem gond kort is írjatok

Figyelt kérdés
2018. máj. 28. 20:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom lányoknak. Nekik elvileg több idegvégződés van a nemiszervükben mint a pasiknak szóval biztos intenzívebb is a dolog. Plusz többször el tudnak élvezni egy aktus alatt, változatos orgazmusuk van és nem kell maszturbálással vesződni minden második nap, hogy ki legyen elégülve. Plusz csendben is el tudnak élvezni, nem kell vesződni a cuccal sem utána.

Nő vagyok, próbáltam objektív lenni de nem tudom azért egy pasinak milyen lehet.

2018. máj. 28. 23:54
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Minden második nap vesződni?? Naponta kétszer ha úgy van :D

Egyébként szívesen kipróbálnám a női oldalt női testben is mert biztos meg van a szépsége ahogy a partner megmarkol közben a farka ki-be jár és a végén lüktetve belém lő valahol :)

30f bi

2018. máj. 29. 11:39
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
Hidd el szivem ha nő lennél, nem is éreznéd ahogy beléd lő egy pasi.
2018. máj. 29. 12:03
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nézd el nekem a tévedést :D ti tudjátok hogy van ez
2018. máj. 29. 12:18
 15/27 A kérdező kommentje:
Ezt már többféleképp hallottam, valaki állítólag érzi, hogy történik valami...:D
2018. máj. 29. 12:30
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
De magát a lüktetést csak érzitek lányok nem? :)
2018. máj. 29. 15:02
 17/27 A kérdező kommentje:
Ezt sajna nem tudhatom....:(
2018. máj. 29. 15:03
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így általánosan nincs ilyen, hogy fiúnak vagy lánynak jobb lenni. Nyilván aki férfiként/nőként jól érzi magát, annak jó lesz a szex úgy. Én transznemű vagyok, éltem mindkét nemben, és nyilván a szex is abban a szerepben érdekel, amibe valónak érzem magam.
2018. máj. 30. 07:19
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Más nők nevében nem tudok nyilatkozni de én a lüktetést se érzem. Szerintem ahhoz egy olyan farok kell ami vastagabb mint az én puncim hüvelyfala.
2018. máj. 30. 09:08
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Bi uni vagyok, és szeretem a "férfi" és "női", azaz, az aktív és a passzív szerepet is. Ha férfivel vagyok, akkor azért inkább a passzív oldalt választom, ha van rá lehetőség.
2018. máj. 30. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!