Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan végezzek beöntést rendesen?
Az én tapasztalataim az, hogy előtte pont, hogy rostos ételt nem szabad enni. Sokkal jobb a száraz étel, mert könnyebben kijön. Jártam már úgy, hogy kapros zöldbablevest ettem a beöntés napján ebédre és az emésztetlen zöldbab is kijött, amikor mély beöntést csináltam. Szokott segíteni még az is, hogy előző este már nem eszem, sőt, másnap sem a beöntésig (tehát ez főleg reggeli játékokhoz jó), hanem elmegyek a WC-re elintézni a nagy dolgot. A legelső beöntés előtt egy körte alakú beöntővel olajat (babaolaj, olívaolaj) fecskendezek magamba, majd erre jön rá a víz, amit egy zuhanycsőre szerelhető beöntőfejjel juttatok magamba. Gyenge vízsugárral csinálom, mivel ha van odabent "valami", előfordul, hogy megfeszülök tőle és idő kell hozzá, hogy meglazuljon a víztől, hogy aztán folytathassam. A vizet pedig addig szoktam engedni, amíg nem érzem, hogy kezd feszíteni. A sokadik alkalom után már mély beöntést végzek több liter vízzel.
További probléma szokott lenni, hogyha már sokadjára csinálom, nagyon ellazulok és emiatt nem tudom megtartani magamban a vizet. Ilyenkor langyos víz helyett hideggel csinálom, ami egyébként a nagy melegben kellemesen hűsít is. Összeszűkül tőle a záróizmom, jobban rá tudok szorítani a beöntőfejre.
Beöntést követően, hogy meglegyen a megfelelő síkosítás, kis injekciós fecskendővel 3-5 ml szilikonbázisú síkosítót vagy olajat fecskendezek magamba. A vízbázisú anális célra nagyon nem jó az én tapasztalataim alapján, nagyon hamar felszívódik. Volt, hogy emiatt véres volt a székletem az elkövetkezendő két napon keresztül (nincs aranyerem, megvizsgáltattam).
Szintén lehet kapni hosszú (fél- vagy egyméteres), de nagyon hajlékony csövet, ezzel is lehet kísérletezni, bár nekem nincs ilyenem:
Bár én ezt nem elsőre használnám, hanem úgy a harmadik beöntés után.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!