Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív fiúk, valaki próbálta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív fiúk, valaki próbálta már milyen érzés egy meztelen, hátul összekötözött kezű, térdelő fiú száját megdugni, rendesen élvezésig?

Figyelt kérdés

2016. jún. 4. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Még nem, de izgalmasan hangzik.

24/F

2016. jún. 4. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez még passzívként is izgató. :) 21f
2016. jún. 4. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam, csak azért vigyázni kell, oda kell figyelni nagyon a passzívra, mert se kézzel, se szájjal nem feltétlen tud azonnal jelezni ha kényelmetlen. Szóval nem árt ha összeszokott párosról van szó.
2016. jún. 4. 10:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Mint passzív fél érdekel engem is a dolog
2016. jún. 4. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
igen próbáltam és nagyon jó érzés vlt, de előtte megbeszéltünk egy jelzést, hogy ha nem esik jól neki h jelezzen
2016. jún. 4. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó! Sajna kevesen kaphatóak erre! :(
2016. jún. 4. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

Lennék az a fiú (inkább pasi már) Tolnában... sajnos eleve ritka az olyan, aki ténylegesen dugja a számat :D

A térdelés még viszonylag gyakran megy, de a többség megelégszik azzal ha simán leszopják.

Egy-két srác volt csak, aki szinte "okádásig" - jó értelemben - dugta és élveztem.

A kötözés meg régóta izgatna :)

2016. jún. 4. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is izgat, de passzív félként még inkább! :)
2016. jún. 5. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon élvezem, ha dugják a számat. Ezt is nagyon kipróbálnám
2019. márc. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!