Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Néha megkívánom a péniszt. De nem tudom miért. Heterónak érzem magam, de mikor rég nem csináltam semmi olyant, akkor ha valaki elémtartaná hogy vegyem be, simán benne lennék. Nemtudom ez mi! Segítsetek! Bi lennék?2018. máj. 24. 20:58
1/8 anonim válasza:
Ezt inkább úgy próbáld tesztelni hogy megnézed magadnak a srácokat is, és ha úgy gondolod hogy kívánsz valakit el tudnál képzelni velük valamit akkor könnyen lehet hogy biszexuális vagy. Azok alapján amiket leírtál, lehetséges.
27F/bi
2/8 anonim válasza:
hát figyelj, nekem is vannak sokszor nagy kihagyások két szex között, mégsem nyalnék ki egy 3,14nát, szóval... 20/N
3/8 anonim válasza:
Hat hetero nem vagy, az fix. Probald ki ne csak fantazialj.
4/8 anonim válasza:
Ha hosszabb távon piszkálja a fantáziád a dolog, akkor egy próbát megér, aztán meglátod :)
6/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálnám csak nincs kivel. Xd. Köszi a válaszokat
2018. máj. 25. 18:44
7/8 anonim válasza:
Van olyan fiú, aki iránt érzel vonzalmat?
8/8 A kérdező kommentje:
Nincs csak kívánom
2018. máj. 27. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!