Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, szerintetek Nick Jonas szexi/vonzó?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem, és ha igen, akkor melyik oldalon lenne vonzó számotokra? :D Mert én passzív vagyok, és ebből kifolyólag őt aktívként képzelem el, bennem... :D
És a mostani Nick Jonasra gondolok, nem a 10 évvel ezelőtti tinire.
2018. máj. 24. 15:16
1/8 anonim válasza:
Az, bár nagyon alacsony. Amúgy aktívként képzelem el.
2/8 anonim válasza:
Bár kicsit alacsonyabb nálam, de mivel a teste nagyon jó eltudnék képzelni vele pár dolgot. Persze csak úgy hogy ő az aktív.
De amúgy uni/aktívként képzelem el őt.
Mert ugyan velem csak aktív lenne, de mondjuk másnál passzív szerepben is el tudom képzelni.
3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk tényleg lehetne magasabb, de ugye senki sem tökéletes :)
2018. máj. 24. 19:41
4/8 anonim válasza:
Nekem nem lenne gond a magasságával,mivel én még nála is alacsonyabb vagyok:)
Az ilyen hunkoknál mindegy,hogy aktív vagy passzív,úgyis birkó lesz a vége:d
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt most nem nagyon értem :D
2018. máj. 25. 10:23
6/8 anonim válasza:
Úgy értem,hogy akinek ilyen jó a teste mindegy,hogy aktív vagy passzív.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon vonzó, mindkét oldalt kipróbálnám vele. :D
8/8 anonim válasza:
Bárhogy el tudnám képzelni vele az együttlétet . Egyszerűen odáig vagyok érte!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!