Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 21 cm hosszú dildot csak kb. a feléig tudom betolni?
Figyelt kérdés
Mintha egy "falba" ütközne. Holott láttam videókat amikben a hosszabb dildok is tövig bemennek. F302018. máj. 24. 19:16
1/8 anonim 

válasza:

Ha csak addig megy, akkor addig megy. Élvezd, ne a problémát keresd ebben! Be fog menni teljesen, ha készen állsz rá.
2/8 anonim 

válasza:

Valszeg az lehet az oka mert a videóban szereplő pasiknak a segge már be van járatva ekkora dildókra.
Te meg gondolom most kezdtél el ekkora dildót használni.
Sajnos tanácsot nem tudok adni. Nem tudom hogy tagítsd magad.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
1. válaszoló, az élvezettel nincs gond :)
2018. máj. 24. 19:43
5/8 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném, mert ez 5,5 cm vastag, de a vékonyabb 4,5 cm-es simán bemegy tövig (kb 16 cm)
2018. máj. 24. 20:18
6/8 anonim 

válasza:

Lehet hogy vékonyabból kellett volna a hosszabbat is venni... az sem mellékes hogy merev vagy rugalmas a dildó, végig egy a vastagsága vagy csak egy ponton vastagabb. És még a görbületéről egyenességéről szó se volt + a síkosítás mértéke se mind1.
8/8 anonim 

válasza:

Pelenkát ne felejtsetek el hordani idővel. Ha összefossátok a tömegközlekedési járművek üléseit, az gusztustalan, kettő, büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!