Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Inkább a szőrös vagy inkább a szőrtelen fiúkat részesítitek előnyben?
Figyelt kérdés
Vagy milyen mennyiségű és típusú szőr a jó? Van akinek ez külön izgató? Nekem inkább a csupasz testek/lábak/karok/hónaljak tetszenek+arcszőrzettől mentes... Ti hogy vagytok ezzel?2018. máj. 23. 19:02
21/27 anonim válasza:
El nem tudok képzelni csupasz testet, számomra nem férfias. Közepesen szőrös passzív vagyok és még aktív partnereim is szerették a szőrt.
30/F
22/27 anonim válasza:
Szőrtelen, férfias, sportos. Mindenhol szőrtelen legyen, a szőr maximálisan taszító. Esetleg pihe-puha, szinte láthatatlan szőr lehet.
23/27 anonim válasza:
faroknál legyen bundás meg hónalj is legyen szőrös
24/27 anonim válasza:
Csakis a teljesen szőrtelen ápolt fiúk jönnek be, én is ilyen vagyok ;)
25/27 anonim válasza:
natur szőrös legyen faroknál lehet bundás is
26/27 anonim válasza:
A teljes testen szőrtelenített lányos fiúk jönnek be! A karok és a lábak is legyenek teljesen csupaszok!
27/27 anonim válasza:
Lábon, karon, melkkason kevés szőr az oké. Hason, farok körül, hónaljban, fenéken szörtelenül szeretem jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!