Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg Tinik! 30 felett tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg Tinik! 30 felett tényleg esélytelen az ember?

Figyelt kérdés
Tehát tényleg max 30-ig keres mindenki? Ezen azért töröm a fejem mert ma írt egy pasi. 29-nak írja magát. Azonban a képenen 37 körül tippelem. Nem gáz az se de azt írja tényleg csak 29. Aztán rájöttem nekem is volt olyan osztálytársam aki 20 évesen 30-nak nézett ki. Szóval értitek. Na de a lényeg, hogy én félek, hogy majd nem találok, ha ennyi idős leszek. Vajon tényleg?
2018. máj. 21. 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 24 vagyok de kb 35-ig ismerkedem
2018. máj. 21. 23:27
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Igen, kb. erre lehet számítani.. legalábbis párkapcsolatra nem sok esélyed lesz, max szexre.
2018. máj. 21. 23:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Párkapcsolat amúgy se hiszem, hogy esélyes. :( A többség csak alkalmit keres. Nekem a szexhaverság tökéletes lenne, de most se találni olyat aki 3-4 tali után ne tűnne el. És már a 4 is csoda... A meleg és bi srácokban ott van, hogy mindig új kell sajnos...
2018. máj. 21. 23:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 vagyok. És inkább 30-tól indul nálam a keresés. Ha jól néz ki és jó karban van akkor egy 50 éves pasi is vonzó lehet.

Szerintem 30 éves korra érik be rendesen egy fiú és onnantól lehet igazából is férfinak hívni. Ha nem egy szexmániás az ember, akkor 30 éves korra kitapasztalja hogy mi jó neki és hogy tud a partnerének is örömet okozni az ágyban. És nem csak a szex fog a fejében járni. Hanem az egyszerű dolgok mint az összebújás,filmnézés,nyugodt vacsora stb.

2018. máj. 22. 00:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok, a párom 32 és 20-as éveink eleje-közepén találtunk egymásra, azóta monogám párkapcsolatban élünk, úgyhogy azért van remény. Csak kell hozzá egy megfelelő partner.. :)
2018. máj. 22. 00:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
ha aktiv vagy 30 felett arra buknak
2018. máj. 22. 08:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, akinek bejöttem, de közölte, hogy ő maximum 29 éves korig ismerkedik, így én kiestem. Jeleztem neki, hogy ha bejövök neki, akkor nem mindegy hány éves vagyok? Egy évvel a 30. születésnapomkor is ugyanígy néztem ki, ugyanilyen rövid hajjal. Nem válaszolt.

Én profil alapján ítélek, illetve profilkép után. Ha képek és a kommunikáció alapján értelmes, akkor a kor számomra mellékes. Nem félek egy 40-es, 50-es férfitól, hiszen genetika és életmód függvénye, hogy ki hogyan öregszik. Volt olyan, akinek megnézve húszas képeit teljesen esélytelen lett volna nálam, de +15 év alatt férfiasodott a külseje.

30/F

2018. máj. 22. 12:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A Tinikből is 2 csoport van. Van aki csak a saját korában keres 16-20 és van aki kifejezetten az idősebbre vágyik mert az már törődő nem csak dugni vágyó. 30-on felül is találsz magadnak valakit, csak nem biztos, hogy "tini"-t. Szexkapcsolatnál egy tini nyíltan megemeli az igényeit hogy mit akar, míg párkapcsolatnál már lejjebb ad a színvonalból és inkább az érzelmekre megy.
2018. máj. 22. 22:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom mindenki más! Nekem pl be jönn faterom apja nem règ ment szét a nőjével mert rá jött hogy meleg vagy bisex nem tudom! Xd és ki gyúrta magát az öreg! Meg új haja is lett szakálát is meg csináltata,új ruhák.Tyhú te! Mit nem adnék azért a fèrfiért! Mivel ismerem (nagyából, sokat logók együtt ezzel a haveromal) így azt mondanám hogy persze szívesen lennék a passzíva! -w- nagyon dögös és sármos lett az új kinézetével! Tudja hogy neleg vagyok szóval nem tudom hogy most mi lesz ha megint össze futok vele! Remélem tetszem neki! Xd ja egyébként 41 éves!

17 srác! :D

2018. máj. 23. 09:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok haverom helyet fateromat írtam x"D szóvak az haverom akkart lenni xd
2018. máj. 23. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!