Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg Tinik! 30 felett tényleg esélytelen az ember?
Én 23 vagyok. És inkább 30-tól indul nálam a keresés. Ha jól néz ki és jó karban van akkor egy 50 éves pasi is vonzó lehet.
Szerintem 30 éves korra érik be rendesen egy fiú és onnantól lehet igazából is férfinak hívni. Ha nem egy szexmániás az ember, akkor 30 éves korra kitapasztalja hogy mi jó neki és hogy tud a partnerének is örömet okozni az ágyban. És nem csak a szex fog a fejében járni. Hanem az egyszerű dolgok mint az összebújás,filmnézés,nyugodt vacsora stb.
Nekem volt olyan, akinek bejöttem, de közölte, hogy ő maximum 29 éves korig ismerkedik, így én kiestem. Jeleztem neki, hogy ha bejövök neki, akkor nem mindegy hány éves vagyok? Egy évvel a 30. születésnapomkor is ugyanígy néztem ki, ugyanilyen rövid hajjal. Nem válaszolt.
Én profil alapján ítélek, illetve profilkép után. Ha képek és a kommunikáció alapján értelmes, akkor a kor számomra mellékes. Nem félek egy 40-es, 50-es férfitól, hiszen genetika és életmód függvénye, hogy ki hogyan öregszik. Volt olyan, akinek megnézve húszas képeit teljesen esélytelen lett volna nálam, de +15 év alatt férfiasodott a külseje.
30/F
Hát nem tudom mindenki más! Nekem pl be jönn faterom apja nem règ ment szét a nőjével mert rá jött hogy meleg vagy bisex nem tudom! Xd és ki gyúrta magát az öreg! Meg új haja is lett szakálát is meg csináltata,új ruhák.Tyhú te! Mit nem adnék azért a fèrfiért! Mivel ismerem (nagyából, sokat logók együtt ezzel a haveromal) így azt mondanám hogy persze szívesen lennék a passzíva! -w- nagyon dögös és sármos lett az új kinézetével! Tudja hogy neleg vagyok szóval nem tudom hogy most mi lesz ha megint össze futok vele! Remélem tetszem neki! Xd ja egyébként 41 éves!
17 srác! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!