Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnek kimaszni ebbol a remenytelen helyzetbol?
Szia! Annak alapján, amiket leírtál, azt kell mondanom, hogy lépj ki ebből a sehová sem vezető "kapcsolatból", és lépj tovább!
Tudom, a szerelem ilyen őrültségekre is rá vesz, tapasztaltam... Bárhogy is, ez így sosem lesz jó, nem fog megváltozni.
Na várjunk, te párkapcsolatban élsz?? ("En parkapcsolatban elek,o ezt tudta az elejetol igy soha nem volt szo osszekoltozesrol")
Mert akkor bocsánat, de nem tudlak sajnálni. Akkor menj a pároddal nyaralni.
Koszonom a valaszaitok!!
Igen,parkapcsolatban elek de mivel a parom nyugdijas es raer,eleg sokat utazik egyedul,egymaga tervezgeti az utazasait jo elore en meg a szabadsagom leszamitva max 1 honappal elotte tudok tervezgetni,a paromnak meg nagyabol betablazva egesz eve.A szabadsagom viszont altalaban a parommal toltom.Tengerpartra 5 napot tervezgetek ezzel a jo madarralakibe bele szerettem.
2-es Igen,ez faj nekem mert nem tisztel,nem becsul,ez nagyon faj.Mint irtam az utolso 2 hetben 2szer jatszotta ezt el,elovasta viberen az uzeneteim de nem valaszolt,telefonon hivtam azt se vette fel,ezt nem erdemeltem meg ,ezeket mind elmondtam neki is.Maskor lefekves elott kuldozgetett egy "Jo ejszakat" de par napja azt sem teszi,kicsit hideg lett velem szemben pedig az elobb beszeltem vele es beszeltunk a kozos nyaralasrol.Annyire elment a kedvem tole hogy ha talalkoznank is a napokban nem tudnek vele lefekudn,annyire megbantott.Gondolkodok azon,ha esetleg csak vele leszek kettesben nyaralasunk idejen,hatha kiszeretek belole.Folyton csak ra gondolok,aludni sem tudok rendesen meg jo par kilotol megszabadultam a napokban miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!