Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen ez a szitu?
hogy az a valaki akit szeretek, 10 hónap utaán, vagy keresztül nem lett szerelmes belém,én igen belé, de ő havercsajként illetve testi kapcsolatként tekint rám...
(most azzal ne gyertek hogy kihasznál, mert összetettebb ennél a dolog azért), de tudnék változtatni az érzelmein, hogy megszeressen? én nem akarok mással lenni, ő azt is mondta h nyissak mások felé, de képtelen vagyok rá
N
Minek ragasztokdsz olyanhoz,akinek nem vagy fontos,nem akar téged?! Majd találsz olyat aki viszonozza az érzéseid.
Egyébként Te is tudod,ahogy le is írtad zárójelben,mit csinál. Ha neked így jó,akkor folytasd, csak nem értem miért mi momndjuk megoldást a problémádra,mikor te már döntöttél,egyáltalán minek is kérdezted ezt meg?
Ez a te gondod,Neked kell megoldani!
Ez a te bajod! Te érzed!
A döntés a tiéd.
az üresseg,magany ,meg sivarsag után meg esetleg olyan jönne aki tényleg szeret...
Igy csak szenvedsz
Biztos nem akartad eléggé, hogy megszeressen. Folytasd ezt még 20 hónapon keresztül, ha ki akar dobni, zokogj olyan keservesen ahogy csak tudsz, végső esetben borulj térdre elotte és puszilgasd a cipőjét. Ha nem enged be a lakásába, akkor kuporodj az ajtaja elé a lábtörlőre. Az átsirt éjszakák során pedig ne felejts el imádkozni a szeretetéért (vagy legalább a szánalmáért) sem.
Nehogy mar nekem kelljen megtanítani ezeket az alaptachnikakat! A sikert nem adjak ingyen
Nem lesz olyan aki szeret, sosem volt
És nem is tudom elképzelni massal
Nem érdekel senki
Beszélgetésre sem:(nem tehetek rola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!