Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anita2431 kérdése:
Meleg fiú barátot szeretnék, de hogy?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, de mégis szeretnék egy fiúval barátkozni szerelem meg efféle extra dolgok nélkül... :)
20-25 év körülivel tudnánk, azt hiszem, megérteni egymást :D
Szerintetek merre ismerhetnék meg egy ilyen srácot??
23/L
2018. máj. 19. 16:23
1/6 anonim válasza:
Szia! Vártam, hogy valaki itt ír neked, de úgy látszik mégsem. Nos, szerintem próbálj keresni a Facebookon, és LMBT+ csoportokba bekerülni, és ott talán találsz egy olyan meleg srácot aki a barátod lenne.
2/6 anonim válasza:
Egyebkent szerintem siman lehet itt is, en is csodalkozom, hogy nem irt senki. A burkolt szexualis ajanlatokra tobb ajanlat szokott jonni. 😀
21/F
3/6 anonim válasza:
Nézd a barátság nem úgy lesz, hogy így kéred. Amúgy szerintem menj el meleg bulikba pl vagy bármi meleg csoportba és lesz pár meleg fiú. Ha jófej vagy, egy húron vagytok, stb. ;)
4/6 A kérdező kommentje:
Írták páran privátban. :)
A vicc az egészben az,hogy az összes be,és kimenő levelem eltünt.. :D
2018. máj. 20. 10:45
5/6 anonim válasza:
Nem jó ötlet kislány.Ha szerelmes leszel melegbe te leszel legjobban felháborodva.Ha nem tudja majd viszonozni.
6/6 anonim válasza:
Én szívesen barátkoznék lányokkal :). Bár igaz én még csak 18 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!