Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ereztétek már magatokat rosszul a spermától?
Mikor nagyobb adagot lenyelek, nem mindig van ez persze de mostanában leáll a gyomrom.
Lehet munka stressz, helytelen táplálkozás, vagy mától az ondótól.
Nalatok előfordult már?
Mi az, hogy leáll a gyomrod?
Az a helyzet, hogy a sperma erősen lúgos, tud problémát okozni, de persze semmi komoly, csak előfordulhat, hogy nem tesz jót.
Edd banánnal. És ne éhgyomorra.
Nekem a durván fokhagymás ételek evése és megemésztése után nem tetszik az íze, ezért eszem banánnal :-)
Én is lenyelném már pár pasinak :) Várom a jelentkezőket :)
15/F
Hol jártál kémia óra helyett? A sav nem semlegesíti a savat. Amit írtál, úgy helyes, hogy a limonádé a sperma ízét elnyomja. Nem a sperma ízét fogod cumi után érezni a szádban, hanem a citromét.
Igen. Olyan volt az íze, mint a megsavanyodott, híg sóskafőzeléknek. Majdnem visszaöklendeztem. Egy pár korty kóla segít (előtte kiöntöm a pohárba, hogy kimenjen a buborék belőle). A kólának egyébként is van gyomornyugtató, enyhe hányinger csillapító hatása.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!