Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Akik írtak már verset: ti mit...

Akik írtak már verset: ti mit éreztek, amikor verset írtok? Ti képesek vagytok visszafojtani? Eddig hány verset írtatok? Éreztétek már emiatt különcnek magatokat? Valahogy meg lehet szabadulni a "költő tehetségtől"?

Figyelt kérdés

2018. febr. 5. 09:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mit akarsz visszafojtani?
2018. febr. 5. 09:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtam feltétlenül, hogy vissza akarom fojtani, inkább csak másokat kérdezek: ők vissza tudják-e fojtani a vers írását?
2018. febr. 5. 10:00
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
mi van, nincs egy kis ceruzád és egy darabka papírod? Miért kéne elfojtani? Írd le, ami "jön" - és kész. Majd később eldöntöd, hogy kidobod, vagy beteszed az írásaid közé, alkotás közben nincs kritizálás, az egy más tudatfolyamat, mert akkor el kell távolítani a tárgyat magadtól, hogy rátekints, míg alkotás lényege, hogy az alany és a tárgy eggyé válik. Naponta írj naplót is. Én így csinálom, nem érzem "különcnek magam", nem tudom hány verset írtam, Nem kell semmitől "megszabadulni", a viaskodás még jobban beleköt a dolgokba, a rossz dolgokat csak "el kell engedni"
2018. febr. 5. 10:00
 4/14 A kérdező kommentje:
A többi kérdésre is válaszolnál? Hogy te például mit érzel, mikor írsz. Ez egy kérdés, egyetlen kijelentő mondat sincs benne, szóval kérlek ne találj ki olyan dolgokat, amik nem is igazak.
2018. febr. 5. 10:03
 5/14 anonim ***** válasza:

"Hogy te például mit érzel, mikor írsz."

Válaszoltam: egy az alany és tárgy amikor alkotok, írok, rajzolok.

a többire is válaszoltam,

nem értem ezt:

"Ez egy kérdés, egyetlen kijelentő mondat sincs benne, szóval kérlek ne találj ki olyan dolgokat, amik nem is igazak."

mire gondolsz itt?

De mindegy is, nekem ennyire telik.

2018. febr. 5. 10:29
 6/14 A kérdező kommentje:

"mi van, nincs egy kis ceruzád és egy darabka papírod? Miért kéne elfojtani?"

Ezt kicsit úgy írtad, mintha azt mondtam volna, hogy el akarom fojtani. De bocsánat, ha nem így értetted :(

2018. febr. 5. 10:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Megbocsátok.
2018. febr. 5. 10:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt érzem, hogy jó nekem, hogy kiírom magamból a gondolataimat, érzéseimet. Éppen, hogy nem akarom visszafojtani, hanem pont az a lényeg, hogy kijöjjön. Kb 200-at. Nem. valahogy biztos meg, de nem kell tőle megszabadulni.
2018. febr. 5. 15:07
 9/14 anonim válasza:
100%
Attol még hogy irtál pár darab verset, nem vagy művész.Attol még hogy irtál pár darab verset, nem feltétlenul vagy tehetséges.Én is irtam már elég sok verset, de csak akkor irok, ha szomoru vagyok, vagy ha olyan történt velem, amit szerintem érdemes leirni (de ezek is általában eléggé letargikusak) azért van ez igy, mert igy dolgozom fel a nyomaszto érzéseket, de ennyi. Nem másoknak irok, hanem magamnak és magam miatt. Nem "szabadulok meg semmilyen költői tehetségtöl" mert..miért is? Ha nem akarok irni, akkor nem irok és kész, de attol még hogy én irok, nem vagyok kulonb vagy feljebbvalobb másoknál.Egyébként több ember ir otthon a kis fuzetébe, mint gondolnád :) Nem vagy egyedul, és irj ha jolesik.
2018. febr. 6. 13:32
 10/14 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, hogy nem esik jól... És nem tartom magam se tehetségesnek, se művésznek, eszembe se jutott soha semmi ilyesmi...
2018. febr. 6. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!