Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ez mennyire ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire ciki?

Figyelt kérdés

Ugye elhívtam randira egy srácot és egy jobb étterembe mentünk.

Mármost én olyan félelegánsan voltam, ing, normálisabb farmer, normális cipő.

Ő viszont totál díszmagyarban volt, öltöny, nyakkendő, minden tökéletesen összepasszolt rajta.

És kicsit égett a pofámról a bőr. Mondjuk semmilyen megjegyzést nem tett, de picit kínosan éreztem magam. Ő öltözött túl vagy én nem voltam szerintetek elég elegáns?

Tényleg elég elegáns étteremben voltunk, ezt aláírom. Azért, mert ez már nem az első randi. Meg nem mutatta jelét, hogy zavarta volna az öltözetem, ugyanolyan közvetlen volt, mint szokott. Meg ahogy eddig megismertem, ő alapból kicsit jobban odafigyel a megjelenésére.

28/aktív

2018. máj. 12. 19:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elegancia ide vagy oda én még ilyen helyekre is simán bemegyek egy komolyabb aláötözékben, vagy futó szerelésben. Mondjuk az arcocskád lehet ugyanúgy égne csak nem magad miatt hanem miattam :D 30f bi
2018. máj. 15. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!