Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gúnyolják azokat, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gúnyolják azokat, akik a saját nemükkel is képesek szerelmi, illetve szexuális kapcsolatot létesíteni?

Figyelt kérdés
Én szerintem nem kéne őket, mert nem tehetnek róla, ilyen beállítottságúak, meg eleve ők is emberek, tudnak normálisak lenni, csak meg kell ismerni őket. Talán ez a mai társadalom?:(

2018. máj. 12. 07:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen körökben keresgélsz. Egy biológusprofesszor ötven év munkával a háta mögött a beszélgetőpartnered, vagy Pistike, aki éppen örül magának, mert állást kapott a Tesco árufeltöltő csapatában a nyolc általános elvégzése után. Tökéletesen megfigyelhető, hogy minél nagyobb tudásra, műveltségre tesz szert az ember, annál inkább képes reálisan gondolkodni, és elvetni a fennkölt társadalmi elvárásokat. Jó lenne, ha alapvető emberi tulajdonságként beszélhetnénk a toleranciáról, de ez sajnos kevés személyben van meg - legalábbis Magyarországon. Kiválóan mutatja valakinek az értelmi szintjét az, ha lekicsinylően beszél a melegekről.
2018. máj. 12. 23:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért mert mi extrásak vagyunk, ők meg nem :D

Na jó ez lehet nem a legjobb megállapítás, mindenesetre szellemi korlátoltságra vall ha valaki homo/leszbi, avagy bi embert/társat/párt ítél el, bélyegez meg.

30f bi

2018. máj. 15. 14:39
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

Látom törölték a válaszomat. Nem voltam elég píszí...

A tolerancia mellesleg visszafelé is kéne hogy működjön. Tolerálni kéne azt is ha valakinek ellenérzése van az azonos neműek közti szexuális viszony tekintetében. De ugye a tolerancia csak a homokosoknak jár a homofóboknak nem. :D

Nem mintha én homofób lennék de ez a fajta kettős mérce elég taszító!

2018. máj. 15. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13. Annak, hogy törölték a válaszod, semmi köze a pc-hez. Ha provokatív, sértő dolgokat írsz, az nem jár következmények nélkül. Itt konkrétan a gyk szabályzatét sérti, ezért van törölve.

A pc ebben max annyi, hogy leírhattad és még le is írhatod a véleményed. De nem azt, hogy az másból nem vált ki ellenérzést.

2018. máj. 15. 20:15
 15/15 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Az emberek primitívek félnek attól amit nem ismernek. Meg olyan hülyeségeket gondolnak pl. ha egy gyerek lát egy meleg párt az utcán akkor meleg lesz tőle...

Van aki azért gúnylódik mert neki is hasonló vágyai vannak csak fél tőlük inkább rázza a kordont a pride on. Ez a legszánalmasabb tipus . Én meleg vagyok, együtt élek egy fiúval, merek úgy élni ahogy akarok....

Magyarországon még nagyon elmaradott a gondolkodás ezen a téren. Megrekedtünk a sötét középkorban.

2018. máj. 18. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!