Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már repülőn valamilyen kalandotok? 21F
Figyelt kérdés
Rengeteget ingázom és sokszor ezen jár az eszem milyen jo lenne ha valmi lenne mondjuk repülés közben. A férfi légiutas-kísérők mindig olyan cukik.2018. máj. 11. 15:04
1/7 anonim válasza:
Örültem, hogy túléltem, nem még hogy szexeljek.
2/7 anonim válasza:
Leszoptam a férjemet az ülésen. Kevesen voltak körülöttünk, Úgyhogy nem látták.
3/7 anonim válasza:
Igen! Katona koromban imádkoztam az AN26-on, hogy a sokadik felszállási kísérlet végre sikerüljön, és épségben célba érjünk.
4/7 anonim válasza:
És csak úgy mellékesen dolgoznak, nem azért vannak ott hogy kurvuljanak az utasokkal.
5/7 anonim válasza:
Pedig az átlagnál (5-10%) nagyobb arányban (30-40%) vannak köztük melegek :D
6/7 anonim válasza:
Tudsz erre valami linket is dobni, vagy csak hasszám a magasabb százalék?
7/7 anonim válasza:
Én egyszer flörtöltem egy légiutas-kísérővel. Egy idő után feltűnt, hogy folyton engem néz. Mikor kérdőn ránéztem, elkapta a pillantását, és sürgős dolga akadt, aranyos volt. :) Utána szépen kialakult ez a szemezgetés, meg párszor, mikor át kellett mennie a folyosón, futólag végigsimított a vállamon. Többet én nem mertem tenni, főleg, mert mellettem ült a haverom, aki egyfolytában beszélt hozzám... Viszont leszálláskor feltűnésmentesen a kezembe nyomta az elérhetőségét. :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!