Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem találok normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok normális srácot? 18/f

Figyelt kérdés
Sportos, pesti srác vagyok. Eléggé jókat lehet velem beszélni, és nem vagyok egyáltalán lányos típus. Csúnyának sem mondanám magam, sőt. Viszont nyíltan nem vállalom föl magam. Hol találhatnék normális korombeli srácot?

2018. máj. 8. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az igen... jó, szóval nem a #7-nek, hanem a #6-nak szól a kérdés.
2018. máj. 8. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én se találok. Mondjuk én nem kapcsolatot hanem szexhavert keresek, de a többségben sajna nincs korrektség se. Eljön a talira és utána ahelyett, hogy megírná, hogy pl nem akar többször mert mondjuk nem volt meg a szikra vagy akármi. Helyette hazudik, hogy nem ér rá, stb. Sose szerettem az ilyet de mostanság nagyon durván látom, hogy mindneki 1 max 3 talit akar aztán újra vágynak...:(
2018. máj. 9. 08:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok meleg, de én meg pont az vettem észre, hogy a heterók közt nincs olyan, akivel mélyebb témákról (érzelmek, tudományok, élet) lehetne beszélni. Ezért ha szükséged van egy barátra, írj, és talán azzá válunk.

25f

2018. máj. 9. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én se találok senkit :( 18/f/m
2018. máj. 10. 04:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem találok sajna.. 18/f
2018. máj. 12. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 takarodj innen
2018. jún. 25. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!