Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív alkat, elélvezés?
Figyelt kérdés
Titeket zavar,ha egy passzív feneke szőrös,Esetleg a nemi szerve is? Illetve normális,ha passzívként nincs kedvem elmenni az alkalom alatt?2018. máj. 6. 22:27
1/6 anonim 

válasza:

Nem. En csak szopni szoktam es senkit se erdekel szoros-e a seggem vagy h elmegyek-e :) Hagyjak h leszopjam oket es ennyi :)
2/6 anonim 

válasza:

Én uni vagyok és szőrös, engem nem zavarna ha a passzív feneke szőrös. De az szerintem nem normális ha nem akarsz elélvezni mert akkor úgy érezném nem tudlak kielégíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Második,ez aggasztó kicsit de ha érdekel nekem a problémám,hogy nem tudom sokáig tartani,és ha elmegyek nekem hirtelen elszáll a kedvem/bűntudat szerű érzésem támad.
2018. máj. 6. 22:45
4/6 anonim 

válasza:

Akkor előbb fogadd el hogy meleg vagy. Mert ez akkor azt jelenti hogy csak kangörccsel tudsz szexelni, nem élvezetből.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez hülyén fog hangzani,de hogy ?:D
2018. máj. 7. 00:15
6/6 anonim 

válasza:

Kedves kérdező. :)
Lehetne sok tudatos módot mondani, hogy hogyan fogadd el, bizonyára sokat próbálkoztál. Úgyhogy magadtól nem megy. Én is sokat szenvedtem emiatt, úgyhogy elmentem pszichológushoz. Rengeteget segített. Elég gyorsan eljutottam odáig, hogy teljesen nyíltan vállalom. Szóval szerintem ez sokat segíthet. :)
17/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!