Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, milyen srác szerepel álmaitokban?
Figyelt kérdés
Ez lehet egy létező színész, énekes, vagy netán instagram-model.
Vagy egy nem létező is.
2018. ápr. 29. 15:56
11/15 anonim válasza:
Nem létezik. Többször álmodtam egy srácról, középhosszú haja volt, kicsit szeplős, és olyan iszonyatos szerelmet éreztem iránta mint senki iránt az életben. Ismered az érzést, hogy felébredsz álmodból és szorongatnod kell magadhoz a párnádat, különben elsírod magad... kááár hogy nem létezik :S
12/15 anonim válasza:
2-es vagyok.
Miért kell lepontozni????
13/15 anonim válasza:
Johnny Orlando
Martinus Gunnarsen
és Tarjei Sandvik Moe
14/15 anonim válasza:
170cmnél alacsonyabb, nem idősebb 35nél kb, alapvetően nem túlsúlyos, de olyan nagyon nagyon picit lehet husis, vagy legalábbis arra gondolok, amikor nem ez a beesett mellkas, bordakivan, hanem arányos, átlag alkat. Szőrtelen felsőtest. Inas lábfeje van. Nagy a mellbimbóudvara. Szeret bújni, nem kizárólag aktív vagy passzív, hanem ahogy éppen a kedvünk tartja. És szívesen benne van olyanban, hogy doktorbácsist játsszak vele.
Illetve arcra nekem ez a szájforma és ábrándos tekintet nagyon tetszik, mint az instán a következő srác:
15/15 anonim válasza:
Nekem a 60 év felettiek jönnek be! Legyen bajszós, picit pocakos és ősz legyen a haja, bajsza vagy szakálla és szőrzete.... Sokáig csak álmodtam róla, de most lassan egy éve, hogy rám talált a szerelem! Imádom a pocakomat! Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen jó adottságokkal rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!