Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek közt az aktív az mindig aktív a passzív meg mindig passzív?
Figyelt kérdés
Csak azért merült fel bennem a kérdés mert itt folyton úgy emlegetik őket, hogy "passzívok" "aktívok" mintha két csoport lenne és az ember vagy ebbe tartozik vagy abba. És felmérést bennem az a kérdés hogy egy meleg kapcsolatban aki pl passzívként kezdi végig az is marad vagy néha "helyet cserélnek" és ha nem akkor miért nem? Aki végig ugyanaz marad nem kíváncsi a másik oldalra?2018. ápr. 18. 23:00
1/6 anonim válasza:
Vannak még az unik akik mindkét oldalon szeretnek lenni.
Meg az is hogy az uni Melyiket szereti jobban. Lehet hogy 5-ből 3-szor aktív és csak 2-szer passzív.
De a kor is meghatározza. Mert valaki kedvelheti fiatalon az egyik oldal, majd amikor már idősebb akkor meg már csak a másik oldalon szeret lenni.
3/6 anonim válasza:
Én pl full passzív vagyok a kezdetek óta! Még csak késztetést sem éreztem soha a másik oldal iránt. Egyszer az akkori barátom rávett, hogy próbáljam ki az aktív oldalt, belementem a dologba de a behatolást követően egyből lelankadt a farkam
4/6 anonim válasza:
Jaja, az uni a harmadik, közöttük is rengeteg fajta.
Én aktív vagyok, de akik voltak unikkal szexkapcsolataim, ők nem bánták ha hosszú távon csak dugva voltak általam és az ő farkuk nem került be egy segglyukba sem
5/6 anonim válasza:
Igen. En mindig szopok es nyelek
6/6 anonim válasza:
Nem teljesen illik ide:biszex volnék így ha aktív szerepben akarok lenni nem fiút keresek, ezért "nem érdekel" a másik oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!