Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró az aktívaknak?
Figyelt kérdés
Titeket aktív feleket mennyire zavar az,ha nagyobb a passzív pénisze?2018. ápr. 11. 06:18
3/5 anonim válasza:
Engem kifejezetten felizgat. Dugtam már óriási nagy és bastag farkú passzív srácot, és nagyon felizgatott az iszonyú nagy lőcse, jó volt belékapaszkodi és verni neki dugás közben!
4/5 anonim válasza:
Fura. Nekem 17 és ha lehetne választani, inkább azzal a tudattal lennék dugáskor, hogy akiben vagyok annak kisebb van.
De csak dugásban vagyok aktív, orálban szívesen szopok én is, szeretem a farok látványát is. Szóval nem zavaró, de mégis van benne valami furcsaság, ha annak nagyobb akit dugnak.
5/5 anonim válasza:
Engem nem zavarna, inkább őket zavarja: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!