Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első élményetek fiúval?
Figyelt kérdés
Orál, szex vagy csak sima csókolózás?2018. ápr. 14. 19:08
11/20 anonim válasza:
14 évesen csókolózás, petting,15 évesen minden más:-)
21/F
13/20 anonim válasza:
14évesen csók, 15évesen orál, 18évesen szex.
14/20 anonim válasza:
14 évesen,akkori legjobb barátommal.
Mondjuk mivel ez volt az első csókom, marhára zavarban voltam, és utánna egy hétig nem néztem a szemébe, ő meg nem értette mi bajom xD
Régi szép idők...
15/20 anonim válasza:
Érdekes olvasni a sorokat. Nekem a csók nagyon intim volt az sokáig kimaradt. Viszont dugás meg egymásnak verés és persze orál már 15 évesen megvoltak.
16/20 anonim válasza:
18 évesen egy szórakozóhelyen a nyilvános wc-ben az egyik fülkében random szopatott meg 3 srác, nyeltem mindent.
20/20 anonim válasza:
18 évesen, minden volt egyből, azóta rendszeresen
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!