Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat manapság a meleg srácok körében, hogy néhány nap beszélgetés után, egyszerűen faképnél hagynak?
Egy másik opció ami nem "mindenki csak gyors szexet akar":
Már voltam a képernyő túloldalán, az ignoráló szerepében. Néha egyes srácok nem képesek felfogni amikor a másiknak nincs kedve az egészhez, viszont senki nem akarja a többi embert megsérteni, szóval csak várunk, és reménykedünk, hogy a másiknak leesik a helyzet. Főleg pár nap után, amikor még alig ismerjük a másikat. Volt már olyan velem, hogy a srác akivel dumáltam a második naptól úgy viselkedett, mintha hónapok óta járnánk, mikor még a teljes nevét se tudtam. Kicsit túl sok tud ez lenni, főleg olyanoknak, akik még mindig frissen vannak a randizás terén. Ha valakinek nem jön be egy ilyen kapcsolat/dolog, egyszerűen csak hagyni kell. Most azzal, hogy kierőszakolsz egy "sajnálom de engem ez nekem túl sok/nem érdekel/nem érzek szikrát/stb." választ a másikból, nem lehet túl sok mindenre jutni. Szar érzés a ghosting, de aki már ment át egy olyan helyzeten ahol a másik még egy egyértelmű "bocs de ez nem nekem való" után se áll le, az meg tudja érteni és tovább tud lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!