Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár együtt sokszor a melegséggel a dívás viselkedés?
Figyelt kérdés
Még nem láttam dívásan viselkedő heteró srácot. És ne mondjuk lányos viselkedésnek, az általam ismert lányoknak max 5%-a viselkedik olyan dívácskásan, mint a sztereotipikus melegek.2018. ápr. 9. 22:20
1/12 anonim válasza:
Vannak a melegek és vannak a buz¡k.
Van a normálisan viselkedő "csendes" meleg,és van az a buz¡ akinek a járásától is rosszul van az ember.
2/12 anonim válasza:
Ez egyrédzt nagy általánosítás. A meleg srácoknak szerintem "5%-a" (arányid a lányokra) sem viselkedik így, sőt...
Csak nyílván ha egy srác csinálja, az jobban feltűnik.
Másrészt meg szerintem ez egy kicsit önbeteljesítő dolog: ezt várod a melegektől és emiatt indul el sokszor ilyen irányba egy meleg.
3/12 anonim válasza:
Ezt magam sem tudtam volna jobban összefoglalni,mint az első válaszoló. :-)
4/12 anonim válasza:
De azt elmondaná valaki hogy miért csak a "csendes" melegek számítanak normálisnak, akinek meg a járása is árulkodó, attól meg rosszul kell lenni? Az emberek sokfélék, nem értem mi ezzel a probléma.
5/12 anonim válasza:
Az a “sokszor” a melegek kb 5%-a ahogy mar irtak. A legtobb meleg ferfi ferfias, meg se mondod roluk az utcan. Es eszedbe sem jut, hogy amugy pasija van. 24/F
6/12 anonim válasza:
Egy tézis szerint, viselkedés átvétel az egész: magyarán egy fiatal srác tudat alatt már tudja, hogy az erős fiúk vonzzák őt, ezért felveszi azt a viselkedésformát, amit úgy lát, hogy az azt a típusú fiúkat vonzza. Ha ilyenformán olyan környezetben van, ahol vannak dívásan viselkedő csajok, akik körül legyeskednek a macho férfiak, akkor ez beépülhet a viselkedésükbe, hogy ezzel vonják magukra a figyelmet.
7/12 anonim válasza:
A lányos fiúk érdekelnek, én is az vagyok. Nem értem, hogy miért nem lehet mindenkit elfogadni úgy, ahogy van. Mi ebben a nehéz? Ahány ember, annyi jellem. Mi jogon gondolják egyesek, hogy többet érnének egy melegnél? Vagy bárkinél. Nekem a személyiségemhez hozzá tartozik az, hogy semmi olyan "férfiasság" nincs bennem, amit a csodás társadalmi szabályok várnának el. Ez van. Nem is szeretném, ha másképp lenne. Ha ezzel valakit tudok idegesíteni, akkor az a saját problémája. Nem érdekel. Ellenben nincs is köze hozzá, hogy én miként élem az életemet. Senkinek nem ártok, úgy gondolom. Liberális vagyok, ilyen elvek szerint létezem. Nem fogok megváltozni senki kedvéért. :)
8/12 anonim válasza:
#7-es!
Nem kell megváltoznod,viszont a kutyát nem érdekli a nyomorod.
9/12 anonim válasza:
Amennyiben nem érdekli, akkor ne tegyen fel ilyen kérdést. :P És nem nyomor. Nekem nem az. Tökéletesen imádom, hogy meleg vagyok. <3
10/12 anonim válasza:
1. Nem kérdeztelek virágszál.
2. A kérdés sem az volt,hogy neked jó-e a melegséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!