Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy Romeos profilban mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy Romeos profilban mi az ami instant elveszi a kedved attól hogy ráírj az adott srácra? És mi az ami kifejezetten tetszik ha látod egy profilban?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó. Ez meg a másik, amitől agyérgörcsöt kapok.

Amikor valakit tök kulturáltan elutasítok, erre a letilt, meg szitkozódik.

Volt olyan is, akit felvettem FB ismerőseim közé, hogy ott beszélgessünk, de úgy, hogy le voltak tiltva a jogai, hogy írjon a fényképeim, bejegyzéseim alá. Csak privát üzenetben tudott írni nekem. Látom délben rám írt, hogy szia. Aztán látom három órával később "na ebből se lesz semmi".

Na eldurrant az agyam, hogy egyrészről nem voltam online, másrészről meg tényleg egész nap fb-n kéne lógnom, és azonnal válaszolnom neki, s ne legyen magánéletem, munkahelyem, mert besértődik? Elküldtem szintén kulturáltan és kaptam olyan szitkozódást, hogy még én is belevörösödtem.

2018. ápr. 5. 10:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem az idegesít, hogy mindenki a farkáról küldözget képet :D oké oké ott egy szép farok, és?! Ismerkedni ki fog? :D
2018. ápr. 6. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Elveszi a kedvem:

- "Eltűnik"

- "Sajna nincs helyem" (Ettől a falra mászom, mert neki most, azonnal kell és nem képes pár napot felnőtt létére várni)

- Megbeszéljük az időpontot, nem jön el

- Rövidítések (Teccik, köcce, kapcsi, ismi, "Szia, sex?")

- "Nem válaszolás jogát fenntartom". (Ritka undorító egy viselkedés, így egy dedós viselkedik.)

2018. máj. 9. 18:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jah és másik kedvencem. Szex van nála beállítva állapotként erre mikor küldök neki meztelen képet, akkor azt kamuzza "hogy a farkas képek nála nem játszanak".
2018. máj. 9. 18:20
 15/16 -remete- ***** válasza:
100%
A fentiekhez pluszba nics itt képem mailba se küld de menjek el randira vele. Vagy látom egésznap fent log feszbukon rairok baszik visszairni hogy nem alkalmas ne irj. Pl.momdott szóból értek.
2018. máj. 14. 19:46
 16/16 Buran ***** válasza:
100%

Vagy a #14-es válaszoló által leírt ellentettje. A profilján ott a hatalmas szöveg hűségről, társról, szerelemről, sírig tartó kapcsolatról, erre a második üzenetben képet küld a farkáról, vagy képet kér az enyémről...

(Lehet, én vagyok konzervatív, de ha párt keresek, akkor nem kívánom, hogy rögtön az arcomba tolja a farkát :D)

2018. máj. 15. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!